Čekání na samovolný potrat

3071
7.8.12 07:08

Čekání na samovolný potrat

Ahoj holky, přidám se k vám. Sem nová ikdyž s nijak novým tématem. V pátek 3.8. (5+4 tt) sem začla krvácet. Odjeli jsme na pohotovost. HcG nebylo valný, pouze 1900,dal mi prášky proti krvácení a hormony, bohužel to nedopadlo. Včera HcG pouze 429 :,( a ortel samovolný potrat. Jelikož mi krvácení už v pátek po práškách přestalo, tak čekám, kdy začnu teda teď :,( Dr. říkal, že tejden počkáme, že sliznice by to měla pustit. Jeto hrůza, tolik měsíců sme se snažili a nic :zed: Jak dlouho vám trvalo, než se vás ten drobek pustil? :think: Díky za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
404
7.8.12 07:13

…bohužel sám neopustil, musela jsem nakonec na revizi :,(, ale za dva měsíce se zadařilo :srdce: i když předtím to bylo dlouhé čekání, asi rok a půl. Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
7.8.12 07:26

Tak já začala krvácet a krvácela jsem asi cca 8-9 dní, ale bylo to silnější než MS, pak to ustávalo a otěhotněla jsem znovu taky asi hned za 2 měsíce, tak hodně štěstí, at to vyjde brzy znovu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.8.12 07:40

Také jsem musela na revizi, samo se tělo vyčistit nechtělo. A otěhotněla jsem po tříměsíční pauze také hned. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 07:45

Já jsem se vyčistila sama v 6tt, do měsíce jsem byla těhotná znovu a mám krássného chlapečka, nevěš hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.8.12 07:45

Mě odešlo vše samo… krvácela jsem přes týden a hodně silně. Bolelo mě břicho a opravdu to nebylo nic příjemného. Už jsem měla i dost těhotenských příznaků, takže bylo zničující se pozorovat jak postupně mizí :,(

Otěhotněla jsem znovu po půl roce… teď jsem 12tt ;)

Neboj se, všechno bude OK, miminka se dočkáte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
7.8.12 07:49

Děkuji holky :hug: asi jsem něco podobného potřebovala vědět, že v tom člověk není sám. Nemám si o tom s kym pokecat. Doma sice partner funguje 100%, ale není ženská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 07:51

Já jsem to taky oplakala, moc jsem se těšila… I když teď už si na to sotva vzpomenu, věděla jsem o těhotenství jen týden, čas a mimčo to perfektně zahojily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
7.8.12 08:17

Ahoj mám to za sebou taky. V červnu jsem samovolně potratila v 5+4tt…domluvila jsem se s doktorkou, že to budeme brát jako zpožděnou menstruaci…myslím, že tenhle přístup mi pomohl se z toho dostat dřív. já tedy krvácela pouze 5 dní a z toho 2dny špinila, ale měla sem hcg o dost nižší než ty, takže se přestal mimísek vyvíjet asi dřív než u tebe. A teď to pozitivní…po sp se nemusí čekat jako po revizi…takže u mě ani další MS neproběhla a teď jsem 8+5tt. Držím palce, ať se moc dlouho netrápíš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
7.8.12 08:18

@Mogwai krásnej nick i fotečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 09:26
@Lucík 25 píše:
@Mogwai krásnej nick i fotečka :mrgreen:

Děkuju, vzpomínky na dětství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
7.8.12 09:29
@Lucík 25 píše:
Ahoj mám to za sebou taky. V červnu jsem samovolně potratila v 5+4tt…domluvila jsem se s doktorkou, že to budeme brát jako zpožděnou menstruaci…myslím, že tenhle přístup mi pomohl se z toho dostat dřív. já tedy krvácela pouze 5 dní a z toho 2dny špinila, ale měla sem hcg o dost nižší než ty, takže se přestal mimísek vyvíjet asi dřív než u tebe. A teď to pozitivní…po sp se nemusí čekat jako po revizi…takže u mě ani další MS neproběhla a teď jsem 8+5tt. Držím palce, ať se moc dlouho netrápíš. :srdce:

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 11:06

Tak ja to mam za sebou taky. poprve jsem otehotnela po 3 mesicich snazeni, potom nasledoval SP, 2 mesice na to jsem otehotnela znovu a zase SP, ted je to zase 2 mesice a myslim, ze to zase vyslo, no ted uz jsem zvadava jak to tentokrat dopadne. Jeste se neraduju.
Tobe moc drzim palce at to byla jen blba nahoda a pristi mesic uz jsi zase v tom :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
7.8.12 12:47
@kar-maa píše:
Tak ja to mam za sebou taky. poprve jsem otehotnela po 3 mesicich snazeni, potom nasledoval SP, 2 mesice na to jsem otehotnela znovu a zase SP, ted je to zase 2 mesice a myslim, ze to zase vyslo, no ted uz jsem zvadava jak to tentokrat dopadne. Jeste se neraduju.
Tobe moc drzim palce at to byla jen blba nahoda a pristi mesic uz jsi zase v tom :kytka:

Tobě taky držím pěsti, ať už je to to pravé ořechové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
7.8.12 12:54

Tak už to začlo :? „mládě“ jede ven. UFF. Snad si tam nic nezapomene a já se budu moct vrhnout na další pokusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty