Celková detoxikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wag.Marťa
2.12.20 13:23

Dobrý den, máte někdo zkušenost s detoxikací a hubnutí s reduxilem? Doslechla jsem se o něm od známých, ale sama jsem ještě nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
78
5.1.21 11:32
@Wag.Marťa píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenost s detoxikací a hubnutí s reduxilem? Doslechla jsem se o něm od známých, ale sama jsem ještě nezkoušela.

Já jsem jej začala používat s manželem pár měsíců zpátky, když jsme se rozhodli, že budeme hubnout. Musím říct, že vidíme výsledky a to nás motivuje pokračovat i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.1.21 20:10
@Wag.Marťa píše:

Také jsme ho začali brát teď s novým rokem. Už je to 3 týdny a jsou vidět první viditelné výsledky, tak snad to tak bude i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 09:57

Detox a doplňky stravy

Na detoxikaci je hodně doplňků stravy.
20 let na českém trhu jsou
https://www.a-zdravi-z.cz/…eni-organ/30
nebo možnost
 https://www.okg-family.com/cs/registrace?…

• Citovat
  • Upravit
13.5.21 14:31
@Wag.Marťa píše:

Mohu doporučit, pomohl mi. Bála jsem se, že když ho budu používat spolu se sportem budu více unavená, ale cítila jsem se super. Asi to bude tím, že obsahuje kofein:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.5.21 15:26

Já jsem jednou zkoušela melounovou detoxikaci a opravdu mi to nesedlo :D za mě je lepší prostě zdravá strava.. případně si dát třeba týden bez masa nebo všech nezdravých věcí aby se tělo pročistilo.. ale za mě ty tvrdé detoxi, kdy člověk pije jen vodu nebo nějaké čaje uplně dobré nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.21 10:21
@Wag.Marťa píše:

Já mám s reduxilem super zkušenost. Všichni to známe, tělo unavené nic se mu nechce a ještě po COVID pauze - no děs.. jasně je to jenom o hlavě. Já nasadila reduxil taky a musím říct, že i díky němu jsem taková aktivnější. Tělo si zvyklo zase na režim cvičení a né lenošení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.21 10:23
@ZuzčaPokorna píše:
Já jsem jednou zkoušela melounovou detoxikaci a opravdu mi to nesedlo :D za mě je lepší prostě zdravá strava.. případně si dát třeba týden bez masa nebo všech nezdravých věcí aby se tělo pročistilo.. ale za mě ty tvrdé detoxi, kdy člověk pije jen vodu nebo nějaké čaje uplně dobré nejsou.

Taky nejsem moc fanda pití čaje anebo drinků. Já upravila jídelníček a vyvarovala se čokolády.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.21 21:15
@Zita.Masik píše:
Také jsme ho začali brát teď s novým rokem. Už je to 3 týdny a jsou vidět první viditelné výsledky, tak snad to tak bude i nadále.

Holky a cvičily jste u toho aktivně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.21 21:16
@Denisapilch píše:
Já mám s reduxilem super zkušenost. Všichni to známe, tělo unavené nic se mu nechce a ještě po COVID pauze - no děs.. jasně je to jenom o hlavě. Já nasadila reduxil taky a musím říct, že i díky němu jsem taková aktivnější. Tělo si zvyklo zase na režim cvičení a né lenošení :)

Já vám fandím, snažím se přemluvit už měsíc, abych začala něco dělat se sebou. Jak píšete Denčo, COVID Pauza se dostavila :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.21 12:44

@Adelkapifek Je to tak, po delší době jsem ho nasadila a fakt super, žádné známky únavy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková