Celková narkóza 17 m dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
27.2.15 13:09

Celková narkóza 17m dítě

Ahoj, potřebuji vědět jestli je tu někdo kdo má zkušenost s celkovou narkźou dítěte? Máme jít na celkovou narkózu, dítě 17 měsíců. Zdá se mi to brzo, je to bezpečné? Já si myslím, že ne..Jak to zvládlo Vaše dítko?
Díky za odpověď těch kdo mají s tímto zkušenosti, ty ostatní co nemají s tématem nic společeného prosím nepište sem. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
27.2.15 13:11

@Foglio my byli minulý tyden, 22m. Vše v pohode. Po narkoze trochu nevrly, ale po chvilce usnul a s prestávkami chrnel do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.2.15 13:11

@Foglio každá narkoza je riziko, ať se jedná o batole nebo sportovce. Kdyby syn potřeboval operaci, narkozu beru jako něco, co k tomu patří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
27.2.15 13:17

Ano i driv..nemam zkusenost ja, ale mam kamaradky.. od jedne chlapecek, operace srdicka cca v pul roce.. a od druhe kamaradky syn okolo 1roku a v pohode to zvladli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.15 13:22

Syn byl akutně operovaný ve 12 měsících s uskřinutou tříselnou kýlou. Proběhlo to naprosto v pohodě a to opravdu nebyl plánovaný zákrok, všechno to bylo honem. V noci ho operovali, odpoledne už řádil jak černá ruka a bylo naprosto nemožné ho udržet aspoň trochu v klidu. Jak už bylo napsáno, narkóza je riziko vždy a je jedno, jestli jde o dítě nebo dospělého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
27.2.15 13:25
@Foglio píše:
Ahoj, potřebuji vědět jestli je tu někdo kdo má zkušenost s celkovou narkźou dítěte? Máme jít na celkovou narkózu, dítě 17 měsíců. Zdá se mi to brzo, je to bezpečné? Já si myslím, že ne..Jak to zvládlo Vaše dítko?
Díky za odpověď těch kdo mají s tímto zkušenosti, ty ostatní co nemají s tématem nic společeného prosím nepište sem. Díky

Záleží i na účelu, jestli musí být hluboká nebo ne. Něco jiného je to u MRI a něco jiného u operace. A samozřejmě záleží na délce a velikosti potřeby relaxace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
27.2.15 13:38

My byli na operaci pod celkovou narkózou v 8 měsících a ještě nás s největší pravděpodobností jedna čeká…
Všechno naštěstí dopadlo dobře, ale klidná jsem teda nebyla ani omylem… a teď jak se blíží termín kontroly, kde se bude rozhodovat jestli půjdeme ještě jednou je mi čím dál víc zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
27.2.15 13:54

Syn v roce operovaný s tříselnou kýlou. Proběhlo to úplně v klidu. Nejnáročnější bylo mu nedat po narkóze hned napít a najíst. Byl žíznivý a vyhládlý, proto protivný. Jak se najedl a napil, neměl už žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
27.2.15 14:06

Syn měl narkózu v necelých 13 měsících, zvládl ji v pohodě, nezvracel a nic mu nebylo. Jen teda nesnesl nemocniční prostředí a cca 7 hodin po zákroku jsme odcházeli domů a usnul hned v autě a spal až do rána. Ale to je jeho specifikum, nesnáší doktory a celkově cizí lidi a cizí prostředí (má problém i s babičkami a dědečkami, které vidí denně). Narkozu měl cca 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.2.15 22:48

Naše malá má za sebou 3 operace v narkoze, první hned po narození a další cca do jednoho roku a vše proběhlo v pohodě. Chapu, že mate obavy, to je přirozený, ale určitě bude všechno OK. Doktoři vědí co delaji.. Ono se to nezdá, ale ty malinky prdelky vydrží kolikrat víc než dospělák. Držím palce, ať vše dobře dopadne a jste brzy v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 22:08

Náš 7m syn má za sebou celkové narkozy už 3. První hned v porodnici a potom kolem 5. měsíce hned 2× - vyšetření a operace. Zvládl to velmi dobře. Bez reakcí. Jen byl neklidný, z čehož se vyspal. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí