Bílé pupínky v puse, co to je

Anonymní
27.2.15 11:37

bílé pupínky v puse co to je

Milé maminky, předně se omlouvám za anonym, ale je to z osobních duvodu. Chodí sem člověk, který nás obtěžuje(tím myslím rodinu)Dcera má od pondělí na boku jazyku malé bílé pupínky. Vždy jeden zmizí ale další se objeví. Mažu jí to gencínou. Ted tam ma tak asi tri, nevite co by to mohlo byt.Je to nebolestive. Popripade nemelo to nektere vase ditko. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
27.2.15 11:40
@Anonymní píše:
Milé maminky, předně se omlouvám za anonym, ale je to z osobních duvodu. Chodí sem člověk, který nás obtěžuje(tím myslím rodinu)Dcera má od pondělí na boku jazyku malé bílé pupínky. Vždy jeden zmizí ale další se objeví. Mažu jí to gencínou. Ted tam ma tak asi tri, nevite co by to mohlo byt.Je to nebolestive. Popripade nemelo to nektere vase ditko. Děkuji

Nevím jak je dcera stará ale malej to měl taky je to moučnivka z mléka. Chce to mazat tou fialkou nazačátku po každém jídle při ústupu míň a hlavně nezanedbat protože když to prý sleze do krku tak dítko pak nechce jíst páč ho to bolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 11:44

@klarushka nevím jestli moučnivka, dceři je pět let.Na víc ty pupínky jsou opravdu pouze tři, drobné. Jako určitě mažu gencínou ikdyby na to nepomohla tak dle mého neublíží. Ale nikdy jsem to neviděla :-(

• Citovat
  • Upravit
3931
27.2.15 11:47
@Anonymní píše:
@klarushka nevím jestli moučnivka, dceři je pět let.Na víc ty pupínky jsou opravdu pouze tři, drobné. Jako určitě mažu gencínou ikdyby na to nepomohla tak dle mého neublíží. Ale nikdy jsem to neviděla :-(

Aha tak to se omlouvám. Tak pak jedině malé aftíky občas se mi stane když sním hodně pomerančů koupenejch rajčat…a na to pomáhají borůvky nebo aj prodávají mastičku na afty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
27.2.15 11:51

Řekla bych že to budou asi afty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 11:57

@Ometačka @Ometačka já jsem asi hrozná, ale ani ty to podle mně nejsou, nebolí jí to a je to opravdu takovej droboučkej pupínek, který má bílou hlavičku, skoro bych řekla že je jako jedna z papil, ale bílá. ale ta to taky není :,( uz jsem z toho ve stresu, ale zase k doktoru se mi s tím nechce. nechci vypadat jako cvok, když jí to ani nebolí. Počkám po víkendu co a jak.Ale fakt by me zajimalo co to je 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.15 11:58

Kazdopadně moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.19 22:13

Nějaké pupinky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by to mohlo být. Jestli to je něco hrozného.

• Citovat
  • Upravit
9374
13.11.19 23:08

A bolí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.11.19 23:41

Šla bych na ORL. Do krku se mohou přenést při orálním sexu i genitální bradavice. Nebo to taky mohou být jen polypy, to z fotky nikdo neurčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 11:19

Bolí to při jídle. Děkuju za radu.

• Citovat
  • Upravit
9374
14.11.19 11:56

Jestli bolí, tak zajdi k lékaři. :nevim: Ptala jsem se, protože někdy mám v krku něco podobného, třeba při nachlazení, ale nebolí to, tak to neřeším a zase to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 11:58

Děkuju. Zatím bere cucací tablety a uvidíme jestli to nezmizí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.20 02:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by to mohlo být. Jestli to je něco hrozného.

Mohu se zeptat co to bylo dekuji?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí