Celková změna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
9.2.06 13:02

Celková změna

Ahoj maminy, když už se tady probírá ta váha, se kterou mám také spoustu starostí, tak vás také požádám rady. Já jsem se rozhodla, že se celkově změním a udělám ze sebe pěknou maminu a také manželku. Na svůj věk si připadám dost „opotřebovaná“ a chci s tím rozhodně něco udělat, protože je mi teprve 22 let. začala jsem tím, že jsem se nechala ostříhat nakrátko a udělat si melír. S váhou bojuji od té doby, co jsem přestala kojit, ale můj boj je stále bezvýsledný :cry:
Chtěla bych změnit styl oblékaní, líčení a tak podobně. Kde mi poradí jak se oblékat, pečovat o sebe, tak aby to nestálo moc peněz. Přeci jen mateřská není nic moc. Takže budu vděčná za každou vaší radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
9.2.06 13:33

ahoj,
nejprve gratulace k tomu, že CHCEŠ tu velkou změnu. To je to první a velmi důležité :)
Pokud seš odvážná, napiš do pořadu „Vypadáš skvěle“ … nemyslím to výsměšně. Jinak, zkus ve vyhledávačích či Zlatých stránkách najít nějaké vizážisty a pak se s nimi spojit ohledně ceny apod. Já osobně žádného, bohužel, neznám… tedy radím jen sama sobě :D

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 13:53

Ahojky

to je pekne,ze se chces zmenit :D ja bych zacala asi prvni s tou postavou :D ja sama jsem uz po porodu prvni dceri zacala chodit na aerobik a behat,postava se zpevni a do pul roku jsem byla na sve puvodni vaze a pak jeste nize,urcite je dobre pouzivat zpevnujici kremy na telo,ja to pouzivam porad :D (lepsi koupit drazsi nez levny,ktery nepomuze,ja mam Vichy a je skvely)
Styl oblekani,tak to nevim,sama musis vedet,co mas rada a v cem se citis dobre :wink: ja mam rada sportovne elegantni.
S kosmetikou bych ti poradila zajit ke kosmeticce,ta ti poradi,pomuze a ani to tolik nestoji :D

Asi jsem ti moc neporadila :(
hodne stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
9.2.06 14:02

trošičku tu musím oponovat, v dobrém :)

ne vždy, v čem se žena cítí pohodlně, jí musí slušet … vidím to na ulicích :( .. ne každý má to správné OKO na lichotivý střih, barvy, materiál.
to stejné platí i o kosmetičce. Jistě, návštěva u ní přijde
levněji než u profivizážisty… vyčištění je taky super,ale to stejné. ne každá kosmetička má správný odhad na barvy. .. :)

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.06 14:11

Ahoj
Já byćh začala dobrým kadeřníkem. Dobrý sestřich a vhodně zvolená barva dělá hodně. Zajdi si do nějakého salónu. Prozatím, než by jsi třeba udělala něco s postavou, tak bych obcházela sekáče. Vždy se tam nechá najít něco pěkného. Začni třeba běhat. Nejdříve se to chce vnitřně dobře cítit, pokud budeš veselá a spokojená, budeš na venek zářit. Třeba se tělo umoudří a nějaké to kilo pustí a kdyby ne, tak se nic neděje i baculatější maminka může být krásná. Řikej si to denně a uvidíš na svém okolí zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat