Celková změna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Celková změna
Ahoj maminy, když už se tady probírá ta váha, se kterou mám také spoustu starostí, tak vás také požádám rady. Já jsem se rozhodla, že se celkově změním a udělám ze sebe pěknou maminu a také manželku. Na svůj věk si připadám dost „opotřebovaná“ a chci s tím rozhodně něco udělat, protože je mi teprve 22 let. začala jsem tím, že jsem se nechala ostříhat nakrátko a udělat si melír. S váhou bojuji od té doby, co jsem přestala kojit, ale můj boj je stále bezvýsledný ![]()
Chtěla bych změnit styl oblékaní, líčení a tak podobně. Kde mi poradí jak se oblékat, pečovat o sebe, tak aby to nestálo moc peněz. Přeci jen mateřská není nic moc. Takže budu vděčná za každou vaší radu. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,
nejprve gratulace k tomu, že CHCEŠ tu velkou změnu. To je to první a velmi důležité ![]()
Pokud seš odvážná, napiš do pořadu „Vypadáš skvěle“ … nemyslím to výsměšně. Jinak, zkus ve vyhledávačích či Zlatých stránkách najít nějaké vizážisty a pak se s nimi spojit ohledně ceny apod. Já osobně žádného, bohužel, neznám… tedy radím jen sama sobě ![]()
Irias
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
to je pekne,ze se chces zmenit
ja bych zacala asi prvni s tou postavou
ja sama jsem uz po porodu prvni dceri zacala chodit na aerobik a behat,postava se zpevni a do pul roku jsem byla na sve puvodni vaze a pak jeste nize,urcite je dobre pouzivat zpevnujici kremy na telo,ja to pouzivam porad
(lepsi koupit drazsi nez levny,ktery nepomuze,ja mam Vichy a je skvely)
Styl oblekani,tak to nevim,sama musis vedet,co mas rada a v cem se citis dobre
ja mam rada sportovne elegantni.
S kosmetikou bych ti poradila zajit ke kosmeticce,ta ti poradi,pomuze a ani to tolik nestoji ![]()
Asi jsem ti moc neporadila ![]()
hodne stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trošičku tu musím oponovat, v dobrém ![]()
ne vždy, v čem se žena cítí pohodlně, jí musí slušet … vidím to na ulicích
.. ne každý má to správné OKO na lichotivý střih, barvy, materiál.
to stejné platí i o kosmetičce. Jistě, návštěva u ní přijde
levněji než u profivizážisty… vyčištění je taky super,ale to stejné. ne každá kosmetička má správný odhad na barvy. .. ![]()
i.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Já byćh začala dobrým kadeřníkem. Dobrý sestřich a vhodně zvolená barva dělá hodně. Zajdi si do nějakého salónu. Prozatím, než by jsi třeba udělala něco s postavou, tak bych obcházela sekáče. Vždy se tam nechá najít něco pěkného. Začni třeba běhat. Nejdříve se to chce vnitřně dobře cítit, pokud budeš veselá a spokojená, budeš na venek zářit. Třeba se tělo umoudří a nějaké to kilo pustí a kdyby ne, tak se nic neděje i baculatější maminka může být krásná. Řikej si to denně a uvidíš na svém okolí zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit