Háčkování pro mimi
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Háčkování pro mimi
Ahoj těhulky / maminky,
nemáte některá nějaký tip nebo návod na háčkování věcí pro mimi? Stačí třeba odkaz na net. Jsem na těhu nemocenské a mám tu kousek příze a ráda bych pro mimi něco vytvořila, třeba čepičku nebo bačkůrky, ale jsem dost amatér a nevím jak na to. Díky předem za tipy!
janina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, jukni na www.rucniprace.cz. Je tam plno návodů nejen na háčkování, ale bohužel ne speciálně na děti. Koukej spíš po trafikách na nějaké speciály pro děti. Já mám třeba Diana Baby. Ale mě spíš pak chytla křížková výšivka, teď si háčkuju tuniku… Jsem skoro u konce a nějak to nemůžu dodělat ![]()
Doufám, že něco objevíš…
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,určitě je lepší se podívat po trafikách.Já mám pár okopírovaných věcí z knihovny.Na co celý časopis,kde si jinak toho moc nevybereš.Teď pletu soupravičku kamarádce na mimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
[b]Ruční práce - háčkování[/b]
Dobrý den, máte-li zájem ráda zašlu zdarma katalog háčkovaných výrobků - deček, ubrusů a jiných maličkostí jako např. velikonoční vajíčka, zvonečky, andílci a motýlci. Objednávejte na lenkado@centrum.cz nebo sms na 605059982 (s diakritikou). S pozdravem Lenka D.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
slíbila jsem své malé parádnici háčkovaný klobouček, ale bohužel bez návodu to nezvládnu. Na netu jsem pohledala, ale to co potřebuju jsem nenašla. Měla byste některá přímo návod nebo odkaz kde bych to našla?
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si veškeré střihy i návody na háčkování a pletení hledám v knihovně. Ve většině knihoven mají kopírku, takže co si vybereš ti hned zkopírují. Většinou mě v časopise zaujme tak jedna až dvě věci, tudíž je zbytečné to kupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, na tu háčkovanou čepičku tu byla snad někdy v dubnu diskuze, byly tam i odkazy na návod na netu; pohledej. Ale je to jednoduché, zvládla bys to i bez. E.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já se právě teď nikam nedostanu, mladšímu dítku právě naskakují další a další neštovičky takže několik dnů máme jasných
A manžela tímto pověřit nemůžu ![]()
Našla jsem návod na čepičku, ale potřebuju na klobouk, holt to zkusím nějak dotvořit sama tu krempu. Díky!
Kdyby ještě přece jen někdo něco tak uvítám!
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klobouček s krempou jsem dělala loni neteři - krempu z krátkých sloupků, aby trochu držela tvar, přidávala jsem průběžně a kontrolovala tak, že jsem klobouček položila na papírovou kouli umotanou na správnou velikost a přidávala tak, aby krempa ležela na stole nebo se mírně stavěla „do zvonu“, pokud chceš klopák a la 20. léta. Stačí tak?
Jo, na dovolené jsem viděla malou holčičku v kloboučku z tenčího materiálu celém z kr. sl., a krempu to mělo udělanou tak, že se docela dost vlnila, a vypadalo to taky moc hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další neštovičky, tak to ti nezávidím. To teď budeš mazat a mazat a pak luxovat a vytírat. Já jsem si to užila měsíc v kuse. Nejdřív to donesl ten starší a pak to po 14 dnech chytla malá.
Pevné nervy
Sati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maxik, díky, myslím, že to podle toho nějak zvládnu! Přece jen nejsem úplný začátečník, ale spíš jsem pletla než háčkovala. Asi udělám ne moc zvlněnou krempu, viděli jsme právě takový za výlohou a 300,– jsem odmítla dát tak holt musím vytvořit identický ![]()
Sati, my jsme právě v té fázi „za 14 dní“
Starší to přitáhla ze školky a už to má za sebou. Naštěstí v neděli jsme byli na koupálku tak aspoň něco málo si užila než zas bude trčet kvůli bráchovi doma.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvoje neštovice za sebou to je vražedná kombinace. Taky by to mohli dostat alespoň najodnou, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim ![]()
Potrebuji radu od zkusenych hackarek. Chystam se na tenoucke letni cepicky pro holcicku a mam doma prize Monika. Je mozne to z toho hackovat nebo je to moc tenoucke? Vsude ctu, ze jsou vhodne na ubrusy, zaclony apod., ale o cepickach ani slovo ![]()
Dekuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit