Háčkování pro mimi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79705
2.5.17 14:56

Monika je čistá bavlna a je dost tvrdá, na čepičku pro mimino bych ji nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.5.17 18:42

Podle návinu to bude o něco silnější než Sněhurka… ale neměla jsem ji v ruce, tak nevím. Jestli je moc tuhá, tak asi jsou lepší možnosti…
Bavlna pro miminko je super Alize Bella / Bella batik. Je měkkounká a krásné odstíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.5.17 08:12

Diky moc. Mrknu tedy po necem jinem. Ta Monika je v ruce prijemna a tenoucka, ale jake to bude uhackovane, tak v tom se jeste nevyznam.
Mejte hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79705
3.5.17 15:58

Moniku znám, dělala jsem z ní kabelku, a prostě z čisté bavlny pro miminko bych nedělala. Zkus kouknout po nějakém jemném akrylu, je ted možností plno. Anebo skutečně tu Alize, ta je fajn jemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.5.17 16:45

@inkakřivák Na léto pro miminko akryl? Vždyť se pod tím bude potit…

@ElucaK Podívej se i na bambusové příze, od Toptexu Hawai nebo Himalaya má Bamboo Deluxe (i jiné, ale tyhle jsem měla v ruce), na léto úplně super, funkční i moc příjemné na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79705
4.5.17 09:42

Nebude, dělala jsem třeba z teoučké příze, co se běžně dávají ty tři čtyři nitky, dávala jsem dvě, je to jemnější než třeba sněhurka a dítě se nepotí. Jo bavlna je fajn, ale zatím jsem ještě nesehnala bavlnu dostatečně měkkou po uháčkování. Když se udělá pěkná jemná dírkovaná čepulka, tak se mimčo nezapotí. Ale to je můj názor, nikomu ten jeho neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.17 11:54

Každý má jiný názor na příze… Já třeba nemám ráda Lada Luxus a přitom je to jedna z nejprodávanějších :D
Stejně si bude muset zakladatelka vyzkoušet, co jí bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79705
4.5.17 12:04

@Pipet Tu já taky nerada, celkově si dost vybírám. Ae klidně beru pro miminka i ten akryl. A třeba glorii mám celkem osvědčenou, je teničká, ve spoustě barev a dětské úplety i háčkování je z ní jemné. No a ted jsem začala kupovat vlnu Drops.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.5.17 12:19

Já pracuju v galanterce :lol: tak toho mám osahaného hodně.
Bereme nejvíc od Himalaya a právě ty Alize. Tenký akryl je Alize Diva, v těch melírech jsou krásné barvy, úplně z toho vidím nějaký háčkovaný šátek… Až budu v důchodu :andel: a budu mít čas, tak si nějaký udělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79705
4.5.17 12:32

No tu mám doma, krásnou, jenom se mi ta klubíčka trošek rozjíždějí, jak je to takové živé. A asi zvolím šátek pletený, zkoušela jsem to a byla to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat