Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky maminy chtěla bych se optat nemáte některá zkušenost s tímto teploměrem??
My máme doma jeden čelní a ten stojí uplně za prd a od 31 mají mít v Lidlu za dobrou cenu.
Prosím která ho máte dejte vědět jestli je dobrej.
Děkuji
@AAlisek A je někde vyobrazený? Máme něco takového co popisuješ, z Lidlu, ale abych se mohla vyjádřit, tak potřebuji vědět, zda je to ten samý. Na žádném online letáku jsem ho neviděla…
my jsme asi podobný dostali vloni a ani jednou nepoužili. Ani jsme nepřišli na to, jak funguje. Nejlepší je měřit v zadečku
@Lucili hmm, ale kdy už je dítě větší nebo bojuje, tak je to dost nepraktický až nebezpečný
Kamarádka ho má a je dokonalý. Má ho už 2 roky a já na něj marně číhám, moc děkuji za informaci. Mám sice již 4 1/2 leté dítě, ale sháním ho. Je přesný, stačí opravdu krátký čas na určení teploty.
mě ani nenapadlo, že by to mělo být pro větší dítě
myslela jsem automaticky na miminko ![]()
@piskle2 tak to je super… Takže od posledního? Naběhnu tam hned ráno a teploměr je můj! Nejmladší je 22 měsíců a zněřit teplotu do zadečku už je dlouho nemožný…Už jsme přemýšlela, co pořídit. Napadlo mě ta pistole ale to je přecijem dražší
@byron opravdu, díky zapůjčení toho teploměru jsem ho nemusela budit a měřit v zadečku.
Nám přišel právě dnes leták je to SILVER CREST.
Taky se chystám,že budu ráno stát frontu pře LIDLEM ![]()
Já už na něj taky slyšela chválu jen jsem ještě chtěla slyšet i jiný názory
Tak už jednou v akci v lídlu byl.To byl za 400 a je o klumprt.Měří pokaždý jinak a uplně jinak než za tisíc korun ověřenej braun.
Nedá se srovnat s braunem a už bych si ho nekoupila.Vyhozené peníze.
Když už chcete mě´řit radši kupte v lékárně dražší a přesnější.Tohle fakt nemá smysl.
Jinak ušní braun si nemužu vynachválit.Měřila sem malého od narození a klidně stokrát z a noc aniž bych ho vzbudila.Do zadku sem mu dávala teploměr jen v porodnici
@piskle2 uzasny, dekuji za zkusenost, to teda taky pujdu cihat, nebo pak vyslu tatu.