Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
prosím o zkušenost s tímhle infra teploměrem? Malá měla před pár dny horečky jak hrom a mě se zdály 2 minuty měření nekonečné, né, že bych byla nějak pohodlná, ale víte jak to je když má mimi horečky a vy čekáte, jestli zase soupla horečka, nebo konečně klesla. Děkuju.
Ahojky,
tak mi ten teploměr vlastníme a můžu říct, že když není teplotka, tak je to téměř identické s klasickým teploměrem. Ale jakmile se dostaví vyšší teplota, tak na tom čelíčku jak je ten pot z teplotky, tak je to o něco chladnější, takže je to dosti nepřesné. Buď to chce opravdu měřit v oušku, ale to se dítko vzbudí (aspoň to naše), takže pak už je to jedno kde se měří.
Aspoň mi jsme to kupovali stím záměrem, že nechceme dítko v noci budit a rozbalovat, aby jsme změřili teplotku v zadečku, ale jsme celkem zklamaní. Je to dobré jen jako na orientaci, ale když nám malošek hoří, tak stejně měřím v zadečku digit. teploměrem.
Ahoj děkuju za odpověď, tak to budu muset pořídit něco kvalitnějšího, to by asi nebyl dobrý nápad. Taky jsem to myslela podobně, je to rychlé a změřené ve spánku bez buzení. Tak zatím zůstanu u klasiky, no a ještě mám teploměr v dudlíku, tak se kouknu po nějakém jiném.
Děkuju, jsi hodná, že jsi napsala.