Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj dvojmaminky, až do včerejška jsem netušila, že budu na kojení potřebovat polštář
Našla jsem si na internetu Značkový nafukovací polštář pro simultánní kojení dvojčat „EZ-2-Nurse Twins“, máte s ním některá, prosím, zkušenost? Nebo jaký si myslíte, že je nejlepší?
Děkuji za pomoc ![]()
Kazdy ho nepotrebuje, ja ho mela, ale myslim, ze je zbytecne mit nejaky drahy znackovy, kolegyne v praci mi koupili takovy pekny plneny necim mekkym a mela jsem ho akorat kolem tela, nakonci mel suche zipy, ty jsem si zapla a mela ho jako kruh a dvojcata na nej, v pohode jsem je takhle nakojila oba najednou a kojila takhle az do pul roka.. takze nekdy celkem zybtecne tahaji z mamin penize..
Ahojky
tak já jsem o kojicím polštáři věděla hned od začátku (pokud budeš chtít kojit obě děti zaráz) a taky mi kamarádka doporučila tento, o kterém píšeš. Nakonec jsem ale kvůli ceně koupila úplně obyčejný (ale dlouhý), včera mi dorazil domů a myslím, že to bude stačit. Už jsem viděla docela dost fotek maminek kojicích dvě miminka naráz a všude byl ten obyč. Tak snad to bude dobré ![]()
@ondrůjka ondrůjko a co to je za polštář, co máš ty? nemáš nějaký odkaz, prosím?
no je fakt že ten co jsem našla stojí přes 1.000 Kč, další výdaj s kterým jsem nepočítala, ale mám strach něco objednávat, když si tu nemůžu vyzkoušet, navíc jsem na rizikovým, tak se ani nikam nedostanu, proto se ptám vás, zkušenějších, na radu a názor
Určitě, hned pošlu. Celé vybavení do postýlek a jiné věci jsem objednávala na těhle stránkách: http://beruskakocarky.mimishop.cz/katalog.php?… je to tam nejlevnější a ten polštář mám tenhle: http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
@mikela nemáš vůbec zač. Já tam fakt objednávala všechno do postýlek i matrace a jsem velice spokojená. Včera všechno dorazilo a bylo to v pořádku ![]()
@ondrůjka a brala jsi tam i ty ochranné límce do postýlky? nevíš, jaký je rozdíl mezi límcem a mantinelem?
zdravím,já mám obyč polštář ze www.sambaby.com a je super,plní účel,potah semišový,měkký,pratelný:))
@mikela ano, brala jsem tyhle: http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… a je to fakt nádherný
pošlu foto. Jinak já osobně si myslím, že rozdíl v tom není žádný, jen si to každý výrobce pojmenuje jinak ![]()
@ondrůjka moc krásné jsi vybrala, máte hezoučký pokojíček
![]()
já právě původně chtěla kupovat mantinel přes celou postýlku ale teď jsem začala uvažovat jen o tom do poloviny a navíc tady ten ochranný límec ze stránek, co jsi mi doporučila, je i za super cenu
@mikela děkuji
já jsem nad tím přes celou postýlku taky uvažovala, ale pak jsem si řekla, že tohle snad bude stačit. Zase je lepší koupit jen do 3/4 postýlky, což je vidět i na té fotce a silnější než ty, co jsou sice okolo celé postýlky, ale tenké, takže v podstatě k ničemu. Já to brala právě jako soupravu i s povlečením. A jsou fakt silnější, neříkám, že úplně tlusté, ale silnější jsou. Takže až budeš vybírat bacha na to, abys nekoupila jen takové ty s tenkou výstuží, ty jsou fakt na prd (viděla jsem je naživo v ikea např.). Já jsem projela hodně stránek a na těhle jsem všechno našla fakt levněji. Některý věci sice jen o pár kaček, ale když toho objednáváš víc, jako já, tak jsem pak ušetřila na poštovném ![]()
Ja bych po zkusenosti koupila mantinel kolem cele postylky, deti pak neuveritelne cestovaly a mely hlavicky narvany do sprusli..
Ten polstar jsem mela pratelny a byl plneny necim mekkym, nejakym molitanem ci co, schnul rychle a byl lepsi nez s temi kulickami, mam pocit, ze se musi na prani svlekat a videla jsem ho u kamaradky a byl tezsi nez ten muj.. tenle byl jako pirko a do pracky jsem ho hodila cely.. dam fotku z kojeni..