Kojící polštář pro dvojčátka

3198
17.5.12 14:51

Kojící polštář pro dvojčata

Ahoj dvojmaminky, až do včerejška jsem netušila, že budu na kojení potřebovat polštář 8o Našla jsem si na internetu Značkový nafukovací polštář pro simultánní kojení dvojčat „EZ-2-Nurse Twins“, máte s ním některá, prosím, zkušenost? Nebo jaký si myslíte, že je nejlepší?
Děkuji za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
17.5.12 15:01

Kazdy ho nepotrebuje, ja ho mela, ale myslim, ze je zbytecne mit nejaky drahy znackovy, kolegyne v praci mi koupili takovy pekny plneny necim mekkym a mela jsem ho akorat kolem tela, nakonci mel suche zipy, ty jsem si zapla a mela ho jako kruh a dvojcata na nej, v pohode jsem je takhle nakojila oba najednou a kojila takhle az do pul roka.. takze nekdy celkem zybtecne tahaji z mamin penize..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.5.12 15:03

Ahojky :mavam: tak já jsem o kojicím polštáři věděla hned od začátku (pokud budeš chtít kojit obě děti zaráz) a taky mi kamarádka doporučila tento, o kterém píšeš. Nakonec jsem ale kvůli ceně koupila úplně obyčejný (ale dlouhý), včera mi dorazil domů a myslím, že to bude stačit. Už jsem viděla docela dost fotek maminek kojicích dvě miminka naráz a všude byl ten obyč. Tak snad to bude dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
17.5.12 15:04

@ondrůjka ondrůjko a co to je za polštář, co máš ty? nemáš nějaký odkaz, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
17.5.12 15:06

no je fakt že ten co jsem našla stojí přes 1.000 Kč, další výdaj s kterým jsem nepočítala, ale mám strach něco objednávat, když si tu nemůžu vyzkoušet, navíc jsem na rizikovým, tak se ani nikam nedostanu, proto se ptám vás, zkušenějších, na radu a názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
17.5.12 15:07

staci normos delsi :) hlavne pratelny potah, to se pere porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.5.12 15:09

Určitě, hned pošlu. Celé vybavení do postýlek a jiné věci jsem objednávala na těhle stránkách: http://beruskakocarky.mimishop.cz/katalog.php?… je to tam nejlevnější a ten polštář mám tenhle: http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
17.5.12 15:17

@ondrůjka super stránky, děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.5.12 15:38

@mikela nemáš vůbec zač. Já tam fakt objednávala všechno do postýlek i matrace a jsem velice spokojená. Včera všechno dorazilo a bylo to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
17.5.12 16:31

@ondrůjka a brala jsi tam i ty ochranné límce do postýlky? nevíš, jaký je rozdíl mezi límcem a mantinelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
17.5.12 20:15

zdravím,já mám obyč polštář ze www.sambaby.com a je super,plní účel,potah semišový,měkký,pratelný:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.5.12 07:25

@mikela ano, brala jsem tyhle: http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… a je to fakt nádherný :palec: pošlu foto. Jinak já osobně si myslím, že rozdíl v tom není žádný, jen si to každý výrobce pojmenuje jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.5.12 09:19

@ondrůjka moc krásné jsi vybrala, máte hezoučký pokojíček :palec: :potlesk:
já právě původně chtěla kupovat mantinel přes celou postýlku ale teď jsem začala uvažovat jen o tom do poloviny a navíc tady ten ochranný límec ze stránek, co jsi mi doporučila, je i za super cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.5.12 11:16

@mikela děkuji :hug: já jsem nad tím přes celou postýlku taky uvažovala, ale pak jsem si řekla, že tohle snad bude stačit. Zase je lepší koupit jen do 3/4 postýlky, což je vidět i na té fotce a silnější než ty, co jsou sice okolo celé postýlky, ale tenké, takže v podstatě k ničemu. Já to brala právě jako soupravu i s povlečením. A jsou fakt silnější, neříkám, že úplně tlusté, ale silnější jsou. Takže až budeš vybírat bacha na to, abys nekoupila jen takové ty s tenkou výstuží, ty jsou fakt na prd (viděla jsem je naživo v ikea např.). Já jsem projela hodně stránek a na těhle jsem všechno našla fakt levněji. Některý věci sice jen o pár kaček, ale když toho objednáváš víc, jako já, tak jsem pak ušetřila na poštovném ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
19.5.12 19:36

Ja bych po zkusenosti koupila mantinel kolem cele postylky, deti pak neuveritelne cestovaly a mely hlavicky narvany do sprusli..
Ten polstar jsem mela pratelny a byl plneny necim mekkym, nejakym molitanem ci co, schnul rychle a byl lepsi nez s temi kulickami, mam pocit, ze se musi na prani svlekat a videla jsem ho u kamaradky a byl tezsi nez ten muj.. tenle byl jako pirko a do pracky jsem ho hodila cely.. dam fotku z kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí