Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Lucah jéééé, to je krásný, jak obě mimi drží a jak se jim tam líbí, vypadá to bezpečně a pohodlně ![]()
To bylo jeste v nemocnici, to jsme s kojenim jeste trochu bojovali, ale doma uz to slo dobre, spolu jsem je kojila dlouho pak se zacali postuchovat, tak jsem je brala zvlast..
Já mám ten polštář taky na zavázání vzadu a je právě super, že se nemusí prát celý, ale jen ten potah. A zase jsem četla, že právě ty kuličky jsou lepší jak molitan. No je to prostě o tom, si to asi vyzkoušet, každé vyhovuje něco jiného. Nevím jak u toho molitanu, ale ten, co mám já, má náhradní náplň, takže si tam můžu kuličku odsypat nebo dosypat podle potřeby.
Jak pises, kazdemu vyhovuje neco jineho, me naprosto ten molitanovy.. byl hodne naducany, mimca se mi nepropadavala, jako v tom kulickovem a ten kulickovy mi prisel tezky.. tenhle se sice pere cely, ale vubec to nevadilo, na topeni uschnul i v zime hned..
Ahoj,
ráda bych obnovila tuhle diskuze, nemám v okolí nikoho s dvojčaty, tak bych potřebovala nějaké doporučení na dobrý kojící polštář pro dvojčata. Moc děkuji.