Kojící polštář pro dvojčátka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
19.5.12 19:39

Fotka, super bylo to zapinani vzadu, drzel mi kolem tela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
19.5.12 19:48

@Lucah jéééé, to je krásný, jak obě mimi drží a jak se jim tam líbí, vypadá to bezpečně a pohodlně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
19.5.12 19:53

To bylo jeste v nemocnici, to jsme s kojenim jeste trochu bojovali, ale doma uz to slo dobre, spolu jsem je kojila dlouho pak se zacali postuchovat, tak jsem je brala zvlast..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.5.12 07:54

Já mám ten polštář taky na zavázání vzadu a je právě super, že se nemusí prát celý, ale jen ten potah. A zase jsem četla, že právě ty kuličky jsou lepší jak molitan. No je to prostě o tom, si to asi vyzkoušet, každé vyhovuje něco jiného. Nevím jak u toho molitanu, ale ten, co mám já, má náhradní náplň, takže si tam můžu kuličku odsypat nebo dosypat podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
25.5.12 21:48

Jak pises, kazdemu vyhovuje neco jineho, me naprosto ten molitanovy.. byl hodne naducany, mimca se mi nepropadavala, jako v tom kulickovem a ten kulickovy mi prisel tezky.. tenhle se sice pere cely, ale vubec to nevadilo, na topeni uschnul i v zime hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.1.26 07:18

Obnova diskuze

Ahoj,

ráda bych obnovila tuhle diskuze, nemám v okolí nikoho s dvojčaty, tak bych potřebovala nějaké doporučení na dobrý kojící polštář pro dvojčata. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí