Čelní teploměr v dTestu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čelní teploměr-D-test
Ahoj holky, může mi nějaká dobrá duše napsat(nebo poslat odkaz) který čelní teploměr v D-testu byl nejlepší?
Předem moc děkuji. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to by se mi taky hodilo
Malá nesnese klasický teploměr.Budu sledovat diskusi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila Geratherm duotemp a byla jsem ho reklamovat. Podle něj jsme měli doma všichni 34,6.
Ale docela dobré hodnocení má infrared do chcicca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi. Vím, že témat je tu hodně ale nic rozhodujícího jsem se nedočetla.
Malá má teplotu a u měření teploty mi dělá scény. Vadí ji když měřím teplotu v zadku a když jsem ji to dala pod paži tak to nebylo o moc lepší. Už tak je chudinka celá rozhozená z teploty a nechci aby se stresovala ještě kvůli měření. Takže máte doma někdo čelní teploměr se kterým jste fakt spokojeny a nebo jste někde slyšely, který je nejlepší? Není to tak dávno co byl ušní a čelní teploměr v Lídlu, nevíte jaký je třeba ten, že bych si počkala až by ho zase měli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám tento a jsem fakt spokojená. Je to teda už starší typ. Teplotu změří hned. Malá měla horečky a do toho měla strašný průjem, tak měření v zadečku nepřicházelo v úvahu. A ona nechtěla měřit ani pod paží. A tak jsem hned koupila ten do ouška a bavila jsem o tom s více maminama a fakt mi je každej chválil. A i malá poprvé dělala scény a pak už si teplotu chtěla měřit sama. ![]()
http://teplomery-osobni.heureka.cz/tefal-bh1111l0/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agi20 Tak ten z Lidlu jsem si koupila a buď s ním neumím měřit a nebo je divný. Většinou mi to tak nějak plus minus 3 desetinná místa vychází, ale moc přesné to tedy není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fatin Tak to jsem ráda, že jsem do něj nešla. Tenkrát jsem si řekla, že ještě počkám a koupím ho když tak příště. Tak teď aspoň vím, že ho nekupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl teďka febrilní křeče, takže jsem se chtěla kouknout na recenze nového čelního/ušního teploměru Hartmann Thermoval duo scan, kdy uvádějí v reklamě, že je přesný a navíc je kontaktní, ale lidi uvádějí, že měří rozdílné teploty, že je taky na nic. Jinak mám zkušenost s jiným čelním teploměrem z práce, který jsme používali jako orientační a rozdíly teplot byly opravdu veliké. A když jsme teď s malým leželi v nemocnici, v noci měřila sestra taky čelním, naměřila teplotu 37,6 a digitálem v konečníku měl po odečtení 38,3. Takže místo vyhazování penízků za takový teploměr, se zkusím zeptat na klasický orientační proužek na čelo. Jinak jsem našla i výsledky toho testu: http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…
- Citovat
- Upravit
@luceeek píše:
Syn měl teďka febrilní křeče, takže jsem se chtěla kouknout na recenze nového čelního/ušního teploměru Hartmann Thermoval duo scan, kdy uvádějí v reklamě, že je přesný a navíc je kontaktní, ale lidi uvádějí, že měří rozdílné teploty, že je taky na nic. Jinak mám zkušenost s jiným čelním teploměrem z práce, který jsme používali jako orientační a rozdíly teplot byly opravdu veliké. A když jsme teď s malým leželi v nemocnici, v noci měřila sestra taky čelním, naměřila teplotu 37,6 a digitálem v konečníku měl po odečtení 38,3. Takže místo vyhazování penízků za takový teploměr, se zkusím zeptat na klasický orientační proužek na čelo. Jinak jsem našla i výsledky toho testu: http://ekonomika.idnes.cz/…priloha.aspx?…
Ahoj, my mame doma Thermoval duo scan a meria bezchybne. Tiez som citala recenzie a naozaj si myslim, ze problem je v nespravnej manipulacii
my meriame podla tohto navodu http://www.youtube.com/watch?… a nemame absolutne ziaden problem. 18 me. synovi meriam na cele (nastavec do uska mu je este velky) za tri sekundy mame zmerane. Zo zaciatku som ho kontrolovala s ortutakom (u seba, syn by ortutovy neudrzal
) a meral spravne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit