Kvalitní pánev bez tuku

957
16.1.12 23:18

Kvalitní pánev bez tuku

Sháním pánev, na které se dá opékat nejlépe úplně bez tuku.
Vařím na indukci a plynu a zároveň bych i chtěla, aby šla dát do trouby.
Cenu prvotně neřeším, ale pochopitelně čím levnější tím lepší ;)
Je mi jasné, že levná záležitost to nebude ;)

Líbí se mi i nádobí Ingenio, ale obávám se, že nesplňuje požadavek na vaření bez tuku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
16.1.12 23:28

Titanová pánev. Mám jí, dělá se na ní úplně bez tuku, můžeš jí dát na jakýkoli povrch, i na plyn, můžeš jí dát do trouby, má pokličku s regulací úniku páry. Zkrátka je perfektní :palec: Stála cca 3500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
16.1.12 23:37

Titan asi nefunguje na indukci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.1.12 23:45
Ivana IZA píše:
Titan asi nefunguje na indukci, ne?

Samozřejmě, že je i na indukci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
16.1.12 23:53

Ale základem je hliníkový odlitek, mám ji doma, a tam píšou, že mimo indukce… A tak jsem to teď raději projela na netu, a fakt píšou, že se titanové nádobí nedá používat na indukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.1.12 23:56
Ivana IZA píše:
Ale základem je hliníkový odlitek, mám ji doma, a tam píšou, že mimo indukce…

Najdi si na netu: titanové pánve na indukci

Uvidíš, kolik ti tam toho vyjede !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
17.1.12 00:01
lumáťa píše:
Ivana IZA píše:
Ale základem je hliníkový odlitek, mám ji doma, a tam píšou, že mimo indukce…

Najdi si na netu: titanové pánve na indukci

Uvidíš, kolik ti tam toho vyjede !
No jo, máš pravdu, ale to se fakt musí dávat pozor, aby člověk objednal ten správný titan, protože ne každé titanové nádobí, resp. většina ho na indukci skutečně vhodná není (taky jsou levnější).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek Mackovatej
26.1.12 10:29

Na pánve bacha

Koupili jsme si pánev Tefal na indukci, vše ok, vypadala nádherně, akorát když jsem přidal trochu tuku, tak jsem si všiml, že prostředek je docela vyboulený (asi 3-4 mm ) takže abych zalila celou plochu musel jsem nalít asi 3dc tuku, což je naprostý nesmysl, byl to zřejmě zmetek, tak jsem se šel podívat po nové, všechny pánve Tefal určené pro indukci byli takto vyboulené ( prodavač se vymlouval, že se to teplem srovná - ne nesrovná, a ani ten bod nikdy nerozsvítíte, ne, že by to bylo důležité, to né, ale neuděláte to ), tak jsem kouknul na Tescomu, to bylo v bledě modrém, trochu lepší, ale tady vyboulené 1-2 mm podle typu. Jinak tu tefalku chválím, vyhovuje, akorát je to zmetek. Takže když pánev, tak pořádnou, jinak jste akorát vyhodili peníze :(

• Citovat
  • Upravit
Macek Mackovatej
26.1.12 10:40

Dodatek

Při hodinovém přebírání pánví a kontrolování a neustálých otázek na prodavačku, se nakonec pod tíhou nedostatečných argumentů přiznala, že tu mají reklamace pořád, jen záleží, jestli si toho někdo všimne, nebo ne. Odpověď byla jasná „Jestli chcete opravdu kvalitní pánev, kupte si německou nebo italskou, tohle jsou všechno čínské šmejdy…“
Takže už jsem už nic nevybíral a s díky jsem odešel…
Tak asi tak ;)

• Citovat
  • Upravit
21
15.2.12 17:02

pánev Balarini

Já jsem si koupila pánev Balarini. Stála 1000 Kč a je taky vyboulená. Nevím, jestli je to proto, že k ní byla zdarma ještě jedna malá pánvička. Prodavačka mi je obě donesla ze skladu ačkoliv na prodejně jich bylo vystavených několik. No asi jsem se napálila. Pak mám takovou oválnou z Penny marketu asi za 200 Kč a je fajn. Tak taky čekám na tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heriss
22.4.12 09:38

Tefal

Kdybyste náhodou ještě někdo sháněli pánev, mám doma fungl novou nevyužitou Tefal Privilege Pro 26 cm, vypadá to jako vyšší kastrol s pokličkou. Má nepřilnavý povrch, thermo-spot a dá se s ní vařit i na indukci. Kdyžtak dejte vědět :)

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 22:25

Ahoj ja som si kúpila panvicu titano vo farebnom prevedení síce stála 145EUR, ale mám záruku 10 rokov na tovar, takže keď sa človek nad tým zamyslí, tak to zas nieje až toľko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí