Digestoř - údržba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Digestoř - údržba
Zdravím,
Chystáme se rekonstruovat kuchyň a chtěla bych vědět, zda některá z vás nemá podobnou digestoř doma
http://www.datart.cz/…opk5790.html
Jde mi o to, jak se taková digestoř udržuje, případně jak rychle se vám doma upatlá od par ať už z vaření nebo smažení.
Na současné digestoři co máme - obyčejná rovná - prostě klasika - se během měsíce na mřížce udělá takový mastný film a to opravdu nesmažíme tak často, ale udělá se to tam.
Dělá se to i na těch skleněných šikmých? a pokud ano, čistí se to dobře?
díky za rady, pěkný večer a sladce spinkající miminka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda nemám černou skleněnou digestoř, ale černou skleněnou varnou desku a můžu ti říct, že si každý den nadávám, co mně to napadlo si jí koupit. ![]()
Vypadá to sice nádherně, ale chce to každodenní důkladnou údržbu. Digestoř je podle mně to samé, zachytávají se tam výpary z vaření a každý prskaneček je na tom vidět.
Další úžasná vymoženost je lesklá kuchyň a nerezová myčka a skleněná dvířka u trouby. Moje dvojčata to používají jako zrcadlo, chodí se k tomu líbat - nejlépe s upatlanou pusou. Fakt zábava…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo černou sklokeramickou desku mám
takže vím o čem mluvíš. je špinavá jen co se na to škaredě podívám :-d do nové spíš uvažuju o bílé desce na indukci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angel-X píše:
jo černou sklokeramickou desku mámtakže vím o čem mluvíš. je špinavá jen co se na to škaredě podívám :-d do nové spíš uvažuju o bílé desce na indukci
No přesně! Já už jsem někdy nervní jenom z té představy, že jdu vařit a jak to zase bude vypadat. ![]()
Ale ta digestoř…fakt nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj já mám trochu jinačí http://www.cekoimport.cz/…ip-kd-519090 já mám to šikmé otevírací a tam mám ten filtr takže v čistotě neporadím ale mám taky černou ale jak je šikmá tak na tom moc vidět není mám ještě na tom dotykové ovládání a ani prsty na tom nejsou vidět ale já to otírám vždy když čistím varnou desku asi moc nepomůžu ale nemůžu si tu šikmou digestoř vynachválit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
udrzba digestore
jelikož se to sklo rychle zamastí, tak se o to fakt musí pečovat, aby to pořád vypadalo hezky, ale při pravidelném čištění stačí jen normální iron, když to nebude tak pravidelný, tak potřebuješ něco co víc odmašťuje, dobře se mi osvědčil cif ve spreji, jinak se uvnitř mění jen ten filtr a to není tak složitý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit