Celou noc křičí

22.2.22 08:01

Celou noc křičí

Dobré ráno,
Mám 6ti týdenního chlapečka. Dneska v noci nám dal pěkně zabrat. Od půlnoci nespal a až do 7:00 jen křičel. Teď už nekrici, ale jen kouká, vůbec to nevypadá na spaní.
Hlavně mi dělá starost to, že nechce papat. Od půlnoci dostával napapat každé 3h jak jsme zvyklí, ale normálně pije okolo 90ml, teď sotva 20ml. Vůbec nevím čím by to mohlo být. Máme kendamil, do teď bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
22.2.22 08:13

Ze by zarazeny prdy? Zkus ho polozit na brisko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8752
22.2.22 08:16

Bohužel zcela běžná součást života spousty mini mimin. Nejspíš brichabol, dávej spát na břicho, pořádně odkrknout, krmit pomalu a v klidu, ať několika vzduch, cvičit nohama, břicho masírovat…můžeš zkusit nějaký kapky, je spousta druhů. No a pak prostě počkat, až toho vyroste. A doufat, že toto se nebude opakovat moc často. Někdo na to trpí, někdo vůbec. Mně jedno dítě v podstatě vyrostlo na espumisanu, druhý ho mělo jen občas a třetí ho nikdy nevidelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 08:21

@Midaku bříško si myslím, že to nebude. Espumisan dáváme do každého mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 08:24
@Tarjei píše:
Ze by zarazeny prdy? Zkus ho polozit na brisko..

Bříško si nemyslím že by to bylo. Do každého mlíčka dávám espumisan a bolení bříška už poznám. Nebo kdyby ho bolelo bříško tak nebude papat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.2.22 08:29

@Midaku

Spat na bricho urcite nee :) bezpecne spani je pouze na zadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.2.22 08:37

@pribelskater no tak nevim, jestli je ti znama ta i formace, ze espumisan ne vzdy pomuze. Moje decko na nem vyrostlo, ale efekt moc zazracny nebyl. Kluk rval furt tur. Uz to pak spis byla moje psychicka berlicka. Nocni hodiny jsou pro prdy typicke a vek tvyho ditete taky. Nechutenstvi s tim souvisi samozrejme. Kdyz mas krece v brichu, tak se do jidla nehrnes. Pokzd dite nema teplotu, resp. lze vyloucut nemoc, tak jsou to prdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 08:43

@kalie tahle informace mi samozřejmě známa je. Spíš jsem to myslela tak, že poznám, když ho trápí bříško, kroutí se, kope nozkama. Teď nic takového nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8752
22.2.22 08:48

@Westie87 jo to se říká… ale jsou děti co prostě Jinak nespí. Dcera spala na břiše už od narození, jinak nebylo možný ji uspat. Já jsem jako mimino byla prý stejná. Všichni se chtěli koukat mamce do kočáru a viděli tak akorát můj zadek :mrgreen: pokud má dítě primerene tvrdou matraci, dobře naplánovanou hlavu a nic okolo sebe, tak je spánek na břiše úplně stejně bezpecnej, jako spánek na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.2.22 09:02

@Midaku

No, oni je to i potvrzeno studiemi :lol: ale jasne, nekdy to jinak nejde, jen clovek musi byt hodne obezretny a rekla bych, ze monitor dechu je 100% nutnosti v tomto pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.22 09:10

@pribelskater hlavně klid. Děti mají různé období a tohle mezi to patří.. může ho bolet bříško, může si úplně otočit režim atd.. ono se to bude měnit průběžně… může to byt i spurt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
22.2.22 09:34

Nasi nejstarsi Espumisan nikdy nepomohl. Ani masticky, cviceni, nahrivani… Jedine, co pomahalo, byla rektalni trubicka, ale ne jen 2 cm, jak pisou v navodu, proste poradne a treba 10 - 20 minut. Trvalo to do 6 mesicu. Nebyt trubicky, tak nevim, jak bychom prezili. Jedla (kojila se) i s bolavym briskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
22.2.22 09:36

Teplotu nema? A fontanelu ma normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 09:49

@Janča6 teplotu nemá a fontanela vypadá v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.2.22 09:59

Pokud teda dovedes takto skalopevne rict, ze prdy ne, nemoc ne…tak zkratka nejspis potreba fyzickeho kontaktu. U kojenych deti je ta potreba uspokojivana prisatim k prsu (kojene dite se prisava nejen pri hladu). Nekohenemu muzes zkusit nacpat dudlik a pochovat :nevim:…fakt netusim, jak jinak nekoheneho utisit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí