Celou noc křičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.2.22 10:03

@kalie řekla bych že se mazlime dostatečně. Celou noc kdy nespal i kdy brečel jsem ho měla na hrudi, povídala jsem mu a hladila jsem. Jsem zoufalá. Snad je to jen špatný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
22.2.22 10:16

No nase dcera se pri bolestech briska nijak zvlast nekroutila. Ale jakmile uvidela trubicku, zazarila ji ocka. Pak toho z ni vylitlo strasne moc a byl tak na hodku klid. Ona na to brisko trpela strasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
22.2.22 10:21

@pribelskater hlavni je vyloucit nemoc, hystericky plac bezduvodny muze byt encefalicky plac, a to je priznakem napr zavaznych infekci CNS, kazdopadne pokud nema nic k tomu, odeznelo to, tak to byla proste nejaka epizodka, holt tem miminum do hlavy nevidime :roll:…urcite to bude zas dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4493
22.2.22 10:27

@Westie87
Myslím, že když jí takhle malé mimino nechce spát vůbec a je přes 7 hodin vzhůru, tak proč to nezkusit? Manželovi sourozenci a jeho neteř a synovec jinak než na břichu nespali od porodnice. :nevim: A to nebyly dokonce ani žádný monitory dechu a jsou všichni v pořádku a zdraví. Zas neřeš tolik, co se doporučuje/nedoporučuje, ale co vyhovuje miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
22.2.22 10:27
@kalie píše:
@pribelskater hlavni je vyloucit nemoc, hystericky plac bezduvodny muze byt encefalicky plac, a to je priznakem napr zavaznych infekci CNS, kazdopadne pokud nema nic k tomu, odeznelo to, tak to byla proste nejaka epizodka, holt tem miminum do hlavy nevidime :roll:…urcite to bude zas dobry…

To mela prave dcerka zname. A projevovalo se to hysterickym placem a vypouklejsi fontanelou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí