10 týdnů - mohou to být zoubky ?

20.2.22 22:34

10. Týdnů mohou to být zoubky ?

Ahojky:)
Malé je teď 10 týdnů poslední 4 dny začla strašně brečet, často uplně ječí, začala hodně slintat furt si strká pěstičky do pusinky a jakoby si jezdí jazykem po dásničce, přijde mi že tam dva spodní možná i vidím ale nejsem si jistá pač mě tam nechce moc pustit přes ten jazyk. Myslíte už by to mohli být zoubky podle příznaků : :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4501
20.2.22 22:44

Malý to začalo v asi 2 měsících, kdy začala slintat. Slintá, vše cucá, přejíždí jazykem a prsty dásně, ale zuby nikde a je jí skoro 5,5 měsíce. Takže to může být i jenom tím, jak se jí tam zoubky chystají a dásně jí můžou lechtat, svědit a je jí to nepříjemné.
Zrovna u zubů bych řekla, že je jistota až dásně pořádně otečou a nebo se už začnou prořezávat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.2.22 22:55
@Domecek1304 píše:
Ahojky:)
Malé je teď 10 týdnů poslední 4 dny začla strašně brečet, často uplně ječí, začala hodně slintat furt si strká pěstičky do pusinky a jakoby si jezdí jazykem po dásničce, přijde mi že tam dva spodní možná i vidím ale nejsem si jistá pač mě tam nechce moc pustit přes ten jazyk. Myslíte už by to mohli být zoubky podle příznaků : :nevim:

Cca okolo toho 3. mesice začínají pracovat dásně, chystají se na zoubky a dítě hodně slintá, ale neznamená to, že by zuby hned rostly. Některým dětem vyrostou dříve, ale obvykle začínají růst až po 5. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.22 23:03

@Umík a ten šílený nekonečný pláč může být tedy taky spojen stím jak pracují dásně? Že by jip to až takhle moc bolelo? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.22 23:32
@Domecek1304 píše:
@Umík a ten šílený nekonečný pláč může být tedy taky spojen stím jak pracují dásně? Že by jip to až takhle moc bolelo? :,(

Casto pry nejvic deti boli, kdyz se zuby chystaji v te kosti. Takze ano, muze to pracovat tak brzy a muze to fakt bolet.. muzes zkusit treba nejaka homeo, ja davam Camilii (kupuji v lekarne uz namichane ampulky, jen naleju do pusinky). Ale ohledne homeo by ses mela poradit s homeopatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí