Celoživotní studium - 1. stupeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32889
21.1.24 16:22

@violeta5 a co tvoje třídní uci na 2 stupni? Kolik hodin?
Já bych letos učila v tandemu, takže ne sama. Což mi přijde jako ideální možnost jak začít ( pajdak jsem dodělala před 13 lety a AP jsem 2 roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.1.24 16:33

@andelka83 ona vystudovala DE a OV, takze uci asi 2 hodiny OV v sestych tridach. Tandem zni dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.1.24 16:34

Prigo na 1. Stupen je jen v Havirove. Jen jsem nepochopila, jestli se tam jezdi kazdy vikend nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
21.1.24 16:36

@violeta5 já mám právě jen D.
Jj, právě jsem se rozhodla to vzít, pokud mi to fakt nabídnou jako možnost jak zůstat. Příští rok bych ráda učila Vlastivědu (4+5 ročník). Teď jsem ve 4 třídě, tak vím přesně, jak bych to nechtěla dělat :D kolegyně jsou fajn, ale je to mimo jejich obor právě. Takže často opravuju, vysvětluju podrobnosti..( ale nejsem zodpovědná za výuku, takže pohoda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
21.1.24 16:39
@violeta5 píše:
Prigo na 1. Stupen je jen v Havirove. Jen jsem nepochopila, jestli se tam jezdi kazdy vikend nebo jak?

No, 14 bloků, přičemž měsíčně jsou dva bloky, které zahrnují celý víkend. Takže bych počítala se dvěma víkendy v měsíci. Je to dost teda. Ale zas jen na rok.
Uvažovala jsem o specce pro pedagogy, to je na 2 roky, taky cca 30 tisíc.
Tohle mi přijde docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
21.1.24 16:42

Já jsem tehdy to " pedagogické minimum" měla na 2 roky, výuka byla dvě soboty v měsíci 8-15h. Ale to jsem končila VŠ, potom byla těhotná. Končila jsem teda s ročním dítětem. Ale to je nic proti práci a rodině co mám teď. Ale zas je to jen rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.1.24 16:50

Aha, 2× mesicne dava smysl. Ja jsem rustinarka, takze na 1. Stupni nepouzitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
21.1.24 18:15

@violeta5 manžel říkal, že by to šlo. Tak díky za tip.
No jo, nejlepší je na tohle asi angličtina, ta se učí na 1 i 2 stupni. A třeba hv, vv, tv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.26 20:25

@thrixie dobrý den, chtela bych se zeptat, jak jste na tom nyni se studiem? Jsem zrovna na MD, rustinarka a zvazuji si dodelat 1. Stupen. Tak by me zajimaly zkusenosti. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.26 20:26

@andelka83 dobrý den, chtela bych se pozeptat, jak jate na tom nyni se studiem? :-) sama zvazuji 1. Stupen, tak shanim info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
11.4.26 21:21

@JanaMala898 Nijak. Musela bych znovu na 5 let celé studium 1. stupně. Vloni jsem učila měsíc a půl na zástup, jinak jsem už zas jen AP. Učitelský úvazek není k mání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.4.26 10:13

Ahoj holky, ja mam za sebou skoro 2 roky na CZV v Ostrave. Zbyva mi jeste dopsat zaverecnou praci a zaverecne zkousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 14:43

@violeta5 a mohla dostat nejake informace k tomu studiu? Je to narocne? Hroti to hodne na OSU? Ja mam FF OSU a byla jsem dost odrazovana od toho studia. A co me zajima, jak je to s hudebkou? Co vsechno po vas v HV chteji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.4.26 14:53

Nejnarocnejsi je tam co 14 dni jezdit, bo ja bydlim v Brne. Nektere predmety jsou narocne, nektere mene. HV jsme meli 3 semestry. Stacily mu seminarky. Nakonec jsme psali test z teorie a meli zahrat 2 jednoduche pisnicky na fletnu. Holky, ktere nikdy nehraly, z toho byly hodne nervozni. Ale dali to vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 15:51

@violeta5 no prave, ja mam bobky prave z te hudebky, nehraju a jsem hudebkou nepolibena. Takze i takove byly vase spoluzacky? Zvladly to i ty, co hudebku nikdy nemely? A ktery predmet/ y jsou tezke na OSU? Me za mych studijnich let prislo, ze bazirovali na blbostech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze