Celoživotní studium - 1. stupeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
12.4.26 16:00

Ano, par holek nehralo nikdy, ale ty dve pisnicky se naucily. Mne prisla tezka matika, geometrie, anglictina. Ale da se to naucit. Za ty dva roky odpadly snad jen dve holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 16:56

@violeta5 dobre, dekuji za info. A jak dlouho vam zabrala napr. Priprava na zkousku? Mozna blba otazka, ale ja uz toho absolvovala tolik, ze obcas jsem nasrana, co po nas furt chteji…ale diky zrusene rj mi ted nic nezbyva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.4.26 17:11

Ja jsem taky rustinarka, takze chapu :) Ja se ucim pomalu a s praci a detma jsem se vzdy ucila nekolik dnu po vecerech. Hodne veci je za ucast nebo seminarku.

Pak je tam praxe - za nas bylo 5 hod naslechu, 8 hod vlastni vyuky, ale ted to zvedli na 14 hod. A den za Ostravou, kdy jsme si vybrali skolu a sli se tam podivat na vyuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 17:17

@violeta5 ja ucila AJ na 1. Stupni asi 4 roky, takze ok. Praxi neresim, ale jsem momentalne na MDa neco si dodelat musim, jako nic jineho nezbyva, jeste zvazuju, zda se nepustim do AJ, ale me zase vyhovuje ten 1. Stupen, ty deti jsou vdecnejsi, ukaznenejsi a neni tam tolik problemu jako na druhem, aspon za me. A jeste dotaz - ty dve pisnicky jste vedeli predem? Ze byla moznost je nacvicit? Jeste me ta geometrie desi, ja jsem v tomhle mazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.4.26 17:34

AJ byla jeden semestr gramatika a dva semestry didaktika a teorie.

V HV jsme si sami vybrali 3 pisnicky a ucitel nam pak na zkousce rekl, at si jednu vybereme a jednu vybral on. Hralo se z not.

Geometrie - jednou jsme psali pisemku z prijimacek z geometrie pro 5. Tridu a podruhe jsme psali seminarku.

Telocviku je sest a byvalo to za ucast. Ve VV se maluje. V PC se vymysleli ruzne vyrobky a byla zkouska z teorie.

Je tam proste hodne ruznych prednetu, protoze ten prvni stupen je rozmanity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 17:39

@violeta5 AJ se nebojim. Diky za popis, todle neni vylozene zle. :palec:. Pak dejte vedet, jak dopadnou a probehnou zaverecne zkousky :-) budu moc vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.26 17:41

@violeta5 a jeste, pamatujete nazvy tech 3 pisnicek, bych se na to mrkla, poslu kamoace, co je hudebnice, prokonzultuju s ni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.4.26 17:47

To si kazdy vybral podle sebe. Ja hrala v detstvi, takze ja se toho nebala. Meli treba Skakal pes atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze