Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, delala jsem si cemio test.kdyz byl udelany, tak slaby duch.ted tak za pul hodiny je druha carka jakoby sediva a jakoby vyryta. stalo se to nektere?
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Cemio Gravitest?
Přidejte zkušenost s Cemio Gravitest@inthense to se mi snad nestalo, i když jsem měla slabší, byly čárky růžové… Rohodně bych čůrla na jiný test ![]()
Ahoj holky, taky mám dotaz k Cemio testu. Dělala jsem si ho a poprvé vyšel takový nepatrný duch, viditelný jen na pořádném světle(nejlépe proti oknu), druhý vyšel také tak. Pak jsem si dělala ještě dva od jiných značek. Co byste si o tom mysleli? Můžu být těhu? Jinak jsem deset dní po injekci na vyvolání menstruace a stále nic. Díky moc ![]()
@Peczka píše:
Mně Cemio dělal falešnou čárku. Taky taková nepatrná a nic, tak jsem ho přestala kupovat. Další od jiné značky ti vyšel jak? Ale pokud menstruace nedorazila vypadá to nadějně
Mě se to právě moc nadějný nezdá, to už je moc dlouhý zpoždění na nepatrnýho ducha. ![]()
Jinak 13tého jsem byla na vyvolávačce, a tam byl TT neg + UZ neg. A že bych najednou byla těhu?
Já nevim…Uvidim v pondělí, jestli to nedostanu, první cesta povede na gyndu..
Vim prd, kdy byla ovu, tu nehlídám
Uvidím v pondělí, a mockrát děkuji za odpovědi..
Ale aspon ty duchy nevidim sama, ale vidí j i přítel ![]()
Ok, díky moc, vyvolávačku mám podruhé, asi rok za sebou, a před tím rokem jsem to dostala asi do 4 dnů, proto je mi divné, že to trvá tak dlouho, jinak dnes sem dělala ještě jiný test a taky malilinkatý duch, viditelný jen na pořádném světle..možná již po limitu..myslíte že to dělají všechny testy po limitu?? ![]()