Cemio test divná čárka

1057
24.6.13 14:23

cemio test divna carka

Ahoj, delala jsem si cemio test.kdyz byl udelany, tak slaby duch.ted tak za pul hodiny je druha carka jakoby sediva a jakoby vyryta. stalo se to nektere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Oz
9304
24.6.13 16:45

@inthense to se mi snad nestalo, i když jsem měla slabší, byly čárky růžové… Rohodně bych čůrla na jiný test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 11:49

Ahoj holky, taky mám dotaz k Cemio testu. Dělala jsem si ho a poprvé vyšel takový nepatrný duch, viditelný jen na pořádném světle(nejlépe proti oknu), druhý vyšel také tak. Pak jsem si dělala ještě dva od jiných značek. Co byste si o tom mysleli? Můžu být těhu? Jinak jsem deset dní po injekci na vyvolání menstruace a stále nic. Díky moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
21.5.15 13:20
@Peczka píše:
Mně Cemio dělal falešnou čárku. Taky taková nepatrná a nic, tak jsem ho přestala kupovat. Další od jiné značky ti vyšel jak? Ale pokud menstruace nedorazila vypadá to nadějně :)

Mě se to právě moc nadějný nezdá, to už je moc dlouhý zpoždění na nepatrnýho ducha. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 13:21

Od jiných značek negativni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 13:23

Jinak 13tého jsem byla na vyvolávačce, a tam byl TT neg + UZ neg. A že bych najednou byla těhu? 8o Já nevim…Uvidim v pondělí, jestli to nedostanu, první cesta povede na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 13:27

Vim prd, kdy byla ovu, tu nehlídám :D Uvidím v pondělí, a mockrát děkuji za odpovědi.. :andel: Ale aspon ty duchy nevidim sama, ale vidí j i přítel :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 13:30

Takze myslis ze me ceka dalsi vyvolavacka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.5.15 17:56

Ok, díky moc, vyvolávačku mám podruhé, asi rok za sebou, a před tím rokem jsem to dostala asi do 4 dnů, proto je mi divné, že to trvá tak dlouho, jinak dnes sem dělala ještě jiný test a taky malilinkatý duch, viditelný jen na pořádném světle..možná již po limitu..myslíte že to dělají všechny testy po limitu?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí