Cena marcipánových postaviček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
6.1.18 10:59

@Beaumont Tak jasně, ale jak píšeš, je to na cukrářce. Já přijdu, řeknu, jak bych si to představovala a ona to většinou dost přesně nacení. A třeba právě na ty maliny v zimě by mě upozornila, že jsou drahé. A většinou ví, co a jak, jak na to bude potřebovat čas. A pokud je to něco s čím nemá zkušenosti, tak na to upozorní.

A třeba na svatbu nám pekla kamarádka a ta mně předem řekla, že cenu říct nemůže, protože neví, jak se budou pohybovat suroviny. Za kolik koupí máslo, oříšky apod. Takže si to sepisuje průběžně kolik do toho dá, a pak to spočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 11:46

Holky to jste mi připomněli cukrářku co nám pekla na svatbu. Pak i dort pro děti a cukroví na oslavu. Když jsem se chtěla kouknout na fotky a dort vybrat tak nikdy zrovna náhodou neměla žádné fotky dortů a dělala právě jen ty svoje. Cenově docela drahá ale nejvíc jsem se pobavila když jsem koukla na cukroví 3kg že je toho nějak málo. Nedávala ani doklad když jste zaplatili hodně peněz. No prostě dorty pěkné i chutné ale už si od ní neobjednám nic. M.

• Citovat
  • Upravit
13955
6.1.18 12:13
@zuzanka003 píše:
@Šarlota4 unás v Jednotě mají hotové figurky za 25kč. dá se domluvit i jakou vezmou z nabídky co mají

Tady je taky cukrarna, kde maji hotovky od 25 do 80 dle velikosti, ale to jsou asi postavicky z formy ( nevim treba ne ). Ja sem letos potrebovala Peppinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 12:16
@Anonymní píše:
Holky to jste mi připomněli cukrářku co nám pekla na svatbu. Pak i dort pro děti a cukroví na oslavu. Když jsem se chtěla kouknout na fotky a dort vybrat tak nikdy zrovna náhodou neměla žádné fotky dortů a dělala právě jen ty svoje. Cenově docela drahá ale nejvíc jsem se pobavila když jsem koukla na cukroví 3kg že je toho nějak málo. Nedávala ani doklad když jste zaplatili hodně peněz. No prostě dorty pěkné i chutné ale už si od ní neobjednám nic. M.

To je taky pecka. My jsme meli hodne ochutnavek kolacku i dortu. Nastesti! Protoze hodne z nich vypadalo krasne na pohled, ale docela hnusny a tvrdy. Kazdou ochutnavku jsem platila a kdyz jsem se slusne ozvala zpet, ze nemam zajem, protoze si predstavuji neco jineho, tak se valna vetsina urazila coze bych jako chtela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 13:33

Právě nám sama říkala kolik tak toho cukroví na stůl. Tak když objednám a zaplatím 3kg a pak máš sotva 2kg i s krabicí tak to mě na.. pořádně a taky pak je toho málo to je jasný. M.

• Citovat
  • Upravit
4367
6.1.18 15:08

@Šarlota4 ehm - za tyhle si chtela rict 1600?? A zaplatila jsi 1100? To se nedivim, ze jsi „prekvapena“.
Kdyz pocitam material, tak mi prace vychazi na cca 1000kc. To je slusny vydelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 19:32

@Halamka ne ne za dort plus postavicky chtela 1.670,– pricemz dort stal 550,–takze postavicky mely stat 1.120kc. Nakonec jsem platila tedy 550 dort + 650 postavicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 19:35

Tak rozuzleni figurek. Dnes jsme tedy meli oslavu a dcera a manzel se s chuti pustili do mrkvoveho dortu. Jake bylo prekvapeni, kdyz jsme zjistili, ze ty figurky jsou jen sladka potahova hmota (fondan?) nikoliv klasicky marcipan jaky prodavaji zvlast napr. v cukrarnach!!! Mno to jsem necekala :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.18 20:21

@Šarlota4 Tak to už bych si na to normálně došlápla a šla tam s těma figurkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.1.18 21:18

@Šarlota4 ta mlecna hmota ze suseneho mlika? Ty blaho, tak to je tresinka na dortu :zed:
Ta by dostala sodu a velmi uprimnou recenzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 21:22

@Halamka jj presne tak a hned po vzeti do rukou to strasne barvilo :D jsem vylecena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.18 22:07

@Šarlota4 Fakt bych tam šla a ptala se, jak je možné že takový šmejd stojí tolik. Ať ti to vysvětlí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 22:19
@P4ja píše:
@Šarlota4 Fakt bych tam šla a ptala se, jak je možné že takový šmejd stojí tolik. Ať ti to vysvětlí ne?

Az pujdu okolo tak se zmínim. Ja od nich penize zpet nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.1.18 07:53

@Šarlota4 To je na tobě, ale myslím že je potřeba se ozvat. Už jenom proto, že uvidí že si to lidi nenechají líbit. A třeba se příště zamyslí, než podvedou někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí