Cena marcipánových postaviček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
6.1.18 08:32

Tatkovi jeste upadla noha :D ale s ppstavickami jsem spolojena jsou pekne jen za 1.100 mi to prijde silene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 08:35
@Beaumont píše:
@Šarlota4 já to nemyslela zle i když je pravda, že z jsem asi trochu hakliva na to, že někdo chce super realistickou figurku (princezna a pod) a i 100,– je pro něj moc a ještě pak pomlouva kde se dá což není tvůj případ. Ty jsi nakonec řešila něco jiného a to jednání dane cukrárny, což by mě taky naštvalo. :kytka:

Máš pravdu já naprosto chápu, že to cukrářka nemůže dělat za „děkuju“ ani bych to nechtěla. Sama si za práci nechávám dobře zaplatit a tak se chovám k ostatním. Za normállních okolností bych jim ještě dala dýžko. S tím nemám problém. A naopak bych je taky nechtěla ošidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
6.1.18 08:42

@Šarlota4 tak za tyto postavičky to je opravdu přemrštěná cena. Já třeba účtuju cca 250,– za princezny (ariel, Elsa atd). Ale jsou to 10-15cm velké figurky, ručně malované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 08:46

@Beaumont Tyhle mají 7-8 cm je fakt, že jsou docela těžké. Celkově tak cca 400g. Každopádně díky za info. Mě to zajímalo orientačně :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.1.18 08:50

Přijde mi ta cena za prasátka dost. Otázka je kolik vážila, ale adekvátní cena by byla kolem 100-150,– cena marcipánu je kolem 250 kc za kg. A k té domluvené ceně hold udělala chybu i když bych cenu po telefonu moc nedělala. Bála bych se právě téhle situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 08:54

@LenkaZi Já jsem byla objednávat osobně a paní mě opravdu upozornila, že to neni tak levné jak si dost lidí myslí a že kolem 500,– budou všechny. Tak jsem zaplatila 650,– což ještě neni takový rozdíl o proti domluvené ceně, ale těch 1.120kč už by mě mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.1.18 09:09
@Šarlota4 píše:
@LenkaZi Já jsem byla objednávat osobně a paní mě opravdu upozornila, že to neni tak levné jak si dost lidí myslí a že kolem 500,– budou všechny. Tak jsem zaplatila 650,– což ještě neni takový rozdíl o proti domluvené ceně, ale těch 1.120kč už by mě mrzelo. [/citace
to je jasný zaplatit tolik navíc je děs. Ale i když cena marcipánu je kolem těch 250,– tak cena je dost velká. Nic náročnýho na figurkách neni,.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.1.18 09:11

To je jasný zaplatit tolik navíc je děs. Ale i když cena marcipánu je kolem těch 250,– tak cena je dost velká. Nic náročnýho na figurkách neni,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 09:14

@LenkaZi mam stejny nazor diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.1.18 10:28

@Šarlota4 nevim jak vypada dort, resp kolik vazi, ale cena mi prijde dobra. Nebo ja uz jsem z tech cen mozna zblbla :roll: za figurky proste vzdy platim a „narocnost“ se tam az tolik nezohlednuje, spis zdobeni dortu celkove. Napr loni jsem mela taky pepu pro dceru a rok pred tim mickeyho klubik, kde modelovali mickeyho, minnie atd a to bylo podstatne narocnejsi a za stejnou cenu…a celkove za dort platim vic, ale je fakt, ze nechavam delat patrovej. Uz roky shanim sikovnou currku a vzdycky stejne radsi objednam, kde vzdy a mam jistotu :roll: a delaji teda fsmozni krem z jogurtu s ovocem, coz je taky bonus, ale pocitam, ze letos opet! zdrazili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 10:35

@saadet mame klasickej mrkvovej dort kavarenskej nicim nepotazenej 1 patro je to myslim forma klasika 32 cm, ten vysel samotnej 550 coz je dobra cena si myslim. Jinak na dorty doporucuju laskominy.eu nevim jestli delaj i detsky, ale to co mi udelali na svatbu bylo naprosto dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.1.18 10:36

@saadet nechavala sem driv delat prave potazeny cely, efekt je lepsi pro dite, ale nikdo to moc nechce jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
6.1.18 10:41

@Šarlota4 unás v Jednotě mají hotové figurky za 25kč. dá se domluvit i jakou vezmou z nabídky co mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.18 10:42

@Šarlota4 To jsou věci. U nás paní řekne cenu za 1kg dortu podle vybrané náplně a pak to ve finále zváží. Nebo si řeknu cca váhu. A figurky má nafocené a k tomu cenu. A pokud člověk chce něco jiného, tak to podle fotky +- řekne.
A normálně funguje domluva finální ceny. A ne že mě řekne, že to bude náročnější a cenu si pak vycucá z prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
6.1.18 10:51

@Šarlota4 tak 550,– za dort 32cm je super cena
@P4ja na třeba dělám cenu na každý dort zvlášť. Mě být dort se šlehačkou a malinami v zimě a bude o dost dražší než v létě… Tady bych se na kila nespolehala. A taky může být pracně zdobený dort lehčí než jednoduchý potahovany a už je jiná cena ale je to na Každé cukrarce a cukrárně jak si to nastaví. Hodně dělá i dostupnost surovin, zkušenosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí