Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tatkovi jeste upadla noha
ale s ppstavickami jsem spolojena jsou pekne jen za 1.100 mi to prijde silene
@Beaumont píše:
@Šarlota4 já to nemyslela zle i když je pravda, že z jsem asi trochu hakliva na to, že někdo chce super realistickou figurku (princezna a pod) a i 100,– je pro něj moc a ještě pak pomlouva kde se dá což není tvůj případ. Ty jsi nakonec řešila něco jiného a to jednání dane cukrárny, což by mě taky naštvalo.
Máš pravdu já naprosto chápu, že to cukrářka nemůže dělat za „děkuju“ ani bych to nechtěla. Sama si za práci nechávám dobře zaplatit a tak se chovám k ostatním. Za normállních okolností bych jim ještě dala dýžko. S tím nemám problém. A naopak bych je taky nechtěla ošidit.
@Šarlota4 tak za tyto postavičky to je opravdu přemrštěná cena. Já třeba účtuju cca 250,– za princezny (ariel, Elsa atd). Ale jsou to 10-15cm velké figurky, ručně malované.
@Beaumont Tyhle mají 7-8 cm je fakt, že jsou docela těžké. Celkově tak cca 400g. Každopádně díky za info. Mě to zajímalo orientačně
![]()
Přijde mi ta cena za prasátka dost. Otázka je kolik vážila, ale adekvátní cena by byla kolem 100-150,– cena marcipánu je kolem 250 kc za kg. A k té domluvené ceně hold udělala chybu i když bych cenu po telefonu moc nedělala. Bála bych se právě téhle situace
@LenkaZi Já jsem byla objednávat osobně a paní mě opravdu upozornila, že to neni tak levné jak si dost lidí myslí a že kolem 500,– budou všechny. Tak jsem zaplatila 650,– což ještě neni takový rozdíl o proti domluvené ceně, ale těch 1.120kč už by mě mrzelo.
@Šarlota4 píše:
@LenkaZi Já jsem byla objednávat osobně a paní mě opravdu upozornila, že to neni tak levné jak si dost lidí myslí a že kolem 500,– budou všechny. Tak jsem zaplatila 650,– což ještě neni takový rozdíl o proti domluvené ceně, ale těch 1.120kč už by mě mrzelo. [/citace
to je jasný zaplatit tolik navíc je děs. Ale i když cena marcipánu je kolem těch 250,– tak cena je dost velká. Nic náročnýho na figurkách neni,.
To je jasný zaplatit tolik navíc je děs. Ale i když cena marcipánu je kolem těch 250,– tak cena je dost velká. Nic náročnýho na figurkách neni,.
@Šarlota4 nevim jak vypada dort, resp kolik vazi, ale cena mi prijde dobra. Nebo ja uz jsem z tech cen mozna zblbla
za figurky proste vzdy platim a „narocnost“ se tam az tolik nezohlednuje, spis zdobeni dortu celkove. Napr loni jsem mela taky pepu pro dceru a rok pred tim mickeyho klubik, kde modelovali mickeyho, minnie atd a to bylo podstatne narocnejsi a za stejnou cenu…a celkove za dort platim vic, ale je fakt, ze nechavam delat patrovej. Uz roky shanim sikovnou currku a vzdycky stejne radsi objednam, kde vzdy a mam jistotu
a delaji teda fsmozni krem z jogurtu s ovocem, coz je taky bonus, ale pocitam, ze letos opet! zdrazili…
@saadet mame klasickej mrkvovej dort kavarenskej nicim nepotazenej 1 patro je to myslim forma klasika 32 cm, ten vysel samotnej 550 coz je dobra cena si myslim. Jinak na dorty doporucuju laskominy.eu nevim jestli delaj i detsky, ale to co mi udelali na svatbu bylo naprosto dokonale.
@saadet nechavala sem driv delat prave potazeny cely, efekt je lepsi pro dite, ale nikdo to moc nechce jist.
@Šarlota4 unás v Jednotě mají hotové figurky za 25kč. dá se domluvit i jakou vezmou z nabídky co mají
@Šarlota4 To jsou věci. U nás paní řekne cenu za 1kg dortu podle vybrané náplně a pak to ve finále zváží. Nebo si řeknu cca váhu. A figurky má nafocené a k tomu cenu. A pokud člověk chce něco jiného, tak to podle fotky +- řekne.
A normálně funguje domluva finální ceny. A ne že mě řekne, že to bude náročnější a cenu si pak vycucá z prstu.
@Šarlota4 tak 550,– za dort 32cm je super cena
@P4ja na třeba dělám cenu na každý dort zvlášť. Mě být dort se šlehačkou a malinami v zimě a bude o dost dražší než v létě… Tady bych se na kila nespolehala. A taky může být pracně zdobený dort lehčí než jednoduchý potahovany a už je jiná cena ale je to na Každé cukrarce a cukrárně jak si to nastaví. Hodně dělá i dostupnost surovin, zkušenosti atd.