Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Elenloth nejlepší je jindřichohradecký, jo jsou dva jeden je silnější ![]()
Jup ale jen kvůli dědovi, který ho miluje a pozná rozdíl. Já ho mám tak maximálně na grog a poznám prd ![]()
@Elenloth Já kupuji ten originál. Jinak pokud používáte rum, tak se mi líbilo testování rumů v A dost. https://www.stream.cz/…emaku-a-rumu
@Elenloth
Ano, vím to už dávno. Od doby, co začali prodávat tradiční. Jsme trochu alkoholici, tak je pro nás procento důležité
. Ale zas ten tradiční s kávovou nebo mandlovou příchutí je dobrý. ![]()
Ne a ani nevím jaký kupujem a jaký ted mame doma. je mi to docela jedno, zkoumat to neplánuji.
@Tichošlápek No já bych to taky nepoznala, kdybych na ně nenarazila vedle sebe. Já rum moc nepiju a kupuju ho hlavně v zimě, muž si dělá rád grog. Jde mi spíš o ten princip, že jsou od sebe fakt špatně poznat. @Vlaďka 83 A netušíš jak dlouho už se prodává? Normálně mám z toho skoro depku, že mi něco takového uteklo.
Normálně jsem přes potraviny expert, mé sebevědomí teď utrpělo ránu ![]()
Ale omlouvám se tím, že sama ho používám max na namáčení rozinek. ![]()
@Elenloth
Určitě min 5 let. Po skončení prohibice jsme začali hodně sledovat etikety a kupovat jen ověřené značky. No a pamatuji si, jak jsme se u regálu s manželem pohádali. ![]()
Vim to takze akce me nechavaji naprosto klidnou. Pije ho muz na grog ja max do cukrovi a buchet
kupujeme v lidlu a tam maji bud od jelinka nebo u zeleneho stromu a jsou taky dobry ![]()
@podaji Asi budu muset vyzkoušet. Já koza kupovala pořád Božkov, jako že značka a tradice a podpora originálu
a oni tohle. Myslím, že muži to bude do grogu taky jedno.
Pokužívám Božkov jen na pečení a zajímalo by mě, který je víc aromatický, jestli Originál nebo Tradiční??? Chystám se teď dělat povidloň a tam je ta vůně rumu moc důležitá.
Téma nevážné, ale před Silvestrem ještě možná aktuální.
Přiznám se, že mě to docela nakrklo, od pohledu je jde jen těžko rozeznat, samozřejmě jsem naletěla a chytla se na slevu.
Letos byly skoro všechny akce jen na ten Tradiční.
Asi jsem těžce s křížkem po funuse, ale teprve teď jsem objevila, že Božkov dělá dva typy tuzemského rumu, které jsou od sebe jen velice těžko k rozeznání. Jeden klasika Originál a druhý Tradiční, který má ale jen 35 % alkoholu a místo rumové tresti jen nějaké aroma (předpokládám, že kdyby to byla tresť, tak napíšou tresť).
Nesnáším to, jak musím v obchodě často zkoumat, co vlastně kupuju, abych se nenapálila a koupila opravdu to, co chci. Pořád ve střehu, pořád ověřovat, kontrolovat, porovnávat.
Co vy, věděly jste, že jsou ty rumy dva?