Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Oloupat svařit osladit přidat želé a nalít na piškotový korpus?
ale nikdy jsem to nedělala teda… asi by bylo potřeba to i propasírovat, což by pro mě bylo pracné, takže bych je radši vyhodila… ![]()
Jen vymačkat šťávu, kyselá je ta slupka na měsíčkách, nebo oloupat i ty měsíčky, ale to je drbačka. Takhle loupu pomelo a grepy. Ty mandošky bych jen vymačkala a vypila šťávu, pokud bude i tak kyselá, tak přilít do čaje nebo smíchat se šťávou z jablek, mrkve,…
Fresh, to je nejlepsi. Pri nejhorsim prisladit pak no…nebo zkus mix se sladkyma nebo pomerancem sladkym ![]()
Jak radí holky, udělat fresh džus. Já mám teď taky kyselé mandarinky, oloupala jsem je, přidala oloupaná jablka a banány. Trochu vody a cukru. Rozmixovat. Jen se po tom zaprášilo. ![]()
Na mě jsou kolikrát i přeslazený džusy z obchodu kyselý. Kyselý a sladký dohromady
. No, ale asi nezbyde nic jinýho. Nebo myslíte, že ještě můžou dozrát?
@KimL píše:
Na mě jsou kolikrát i přeslazený džusy z obchodu kyselý. Kyselý a sladký dohromady. No, ale asi nezbyde nic jinýho. Nebo myslíte, že ještě můžou dozrát?
dozrát už nemůžou, jen seschnout
Přidat do smoothie, třeba ke zralejšímu banánu. Nebo udělat ovocný pečený čaj.
Rozebrat na měsíčky, ty nakrájet příčně na kousky. A dát do čokoládových muffinek. Jsou pak pikantní a muffinky jsou super. Stejně používám i směs červeného zmrazeného ovoce, které bývá velmi kyselé. Mnohokrát vyzkoušeno, vřele doporučuji.
A co ovocný salat,banany,sladky jabka,hrozno,je s tim piplačka,nebot ty slupecky z mesíčku se musi sloupnout.
Koupila jsem si mandarinky. Pěkné na pohled, ale přííííšerně kyselé. Mám tak kilo a je mi líto to vyhodit, jíst to ale takhle nebudu
. Nevíte, jak bych je mohla zpracovat, aby se daly jíst? Zavařovat ne, ani marmeláda, nemám to do čeho dát potom.