Jak zpracovat kyselé mandarinky?

Anonymní
27.12.17 16:57

Kyselé mandarinky

Koupila jsem si mandarinky. Pěkné na pohled, ale přííííšerně kyselé. Mám tak kilo a je mi líto to vyhodit, jíst to ale takhle nebudu :roll:. Nevíte, jak bych je mohla zpracovat, aby se daly jíst? Zavařovat ne, ani marmeláda, nemám to do čeho dát potom.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
27.12.17 17:00

Fresh z mandarinek, jablek a mrkve třeba? Nebo smoothie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.12.17 17:01

Oloupat svařit osladit přidat želé a nalít na piškotový korpus? :nevim: ale nikdy jsem to nedělala teda… asi by bylo potřeba to i propasírovat, což by pro mě bylo pracné, takže bych je radši vyhodila… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.12.17 17:07

Dělám z nich zálivku na sladkou strouhanou mrkev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
27.12.17 17:27

Jen vymačkat šťávu, kyselá je ta slupka na měsíčkách, nebo oloupat i ty měsíčky, ale to je drbačka. Takhle loupu pomelo a grepy. Ty mandošky bych jen vymačkala a vypila šťávu, pokud bude i tak kyselá, tak přilít do čaje nebo smíchat se šťávou z jablek, mrkve,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
27.12.17 17:42

Fresh, to je nejlepsi. Pri nejhorsim prisladit pak no…nebo zkus mix se sladkyma nebo pomerancem sladkym :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.12.17 18:19

Jak radí holky, udělat fresh džus. Já mám teď taky kyselé mandarinky, oloupala jsem je, přidala oloupaná jablka a banány. Trochu vody a cukru. Rozmixovat. Jen se po tom zaprášilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.12.17 19:54

Na mě jsou kolikrát i přeslazený džusy z obchodu kyselý. Kyselý a sladký dohromady :poblion:. No, ale asi nezbyde nic jinýho. Nebo myslíte, že ještě můžou dozrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
27.12.17 19:58
@KimL píše:
Na mě jsou kolikrát i přeslazený džusy z obchodu kyselý. Kyselý a sladký dohromady :poblion:. No, ale asi nezbyde nic jinýho. Nebo myslíte, že ještě můžou dozrát?

dozrát už nemůžou, jen seschnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
28.12.17 11:11

Přidat do smoothie, třeba ke zralejšímu banánu. Nebo udělat ovocný pečený čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
23.12.18 20:34

Rozebrat na měsíčky, ty nakrájet příčně na kousky. A dát do čokoládových muffinek. Jsou pak pikantní a muffinky jsou super. Stejně používám i směs červeného zmrazeného ovoce, které bývá velmi kyselé. Mnohokrát vyzkoušeno, vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.12.18 08:44

A co ovocný salat,banany,sladky jabka,hrozno,je s tim piplačka,nebot ty slupecky z mesíčku se musi sloupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí