Cena Mirena Praha

328
19.1.16 08:27

Cena Mirena Praha

Mám v plánu nechat si zavést Mirenu. Co ji máte a bydlíte v Praze, kolik jste platily? Dělaly vám automaticky i poševní kultivace (stěry). Cytologie z čípku se udělat musí, ale zajímalo by mě, zda vám udělali i ty kultivace. děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
742
19.1.16 09:11

V prosinci jsem byla na zavedeni Mireny a stala 5 500,–. Cyto a kultivaci mi doktorka delala o 14 dni driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.16 09:16

@Madel A to jsi byla u svého gynekologa, nebo jsi šla k někomu jinému doporučenému? Moje chce 6000 a nechce vůbec dělat kultivace, ikdyž jsem ji o to žádala, tak jsem z toho ted dost rozpačitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.16 09:37

@kerrankin A kolik jsi platila za zavedení u gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.16 10:31

@kerrankin tak to máš hodného pana doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
19.1.16 12:19

@sparaxis Já mám teď druhou, na jejím zavedení jsem byla před 2 lety. Můj gynekolog mi dal recept, v lékárně mě stála 5200,–. Stěry a kultivaci mi dělal měsíc před jejím zavedení, byla jsem u něj na pravidelné prohlídce, tak se to využilo. Za zavedení jsem nic neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.1.16 13:18
@sparaxis píše:
@Madel A to jsi byla u svého gynekologa, nebo jsi šla k někomu jinému doporučenému? Moje chce 6000 a nechce vůbec dělat kultivace, ikdyž jsem ji o to žádala, tak jsem z toho ted dost rozpačitá.

Byla jsem u svojí gynekoložky. Na pravidelný prohlídce jsme se dohodly, že chci Mirenu a za 14 dní jsem tam šla. Recept mi nedávala, má je v ordinaci. A sestra u ní mi řikala, že prej se teď Mirena zlevnila, že nedávno ještě stála kolem 6000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí