Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
kolik jste platily za Mirenu včetně zavedení. A prosím i město.
Ta cena se dle netu značně liší a mě by zajímalo, když mi jí Dr. nabízí za 7000 Kč jestli to je hodně. Jsem z Ostravy.
Děkuji.
Ahoj. Já platila taky 7tis., v této částce bylo 500,– Kč za zavedení. Zaváděli mi ji před půl rokem. Řekla bych, že ceny jsou všude stejné, co jsem se tak ptala holek na netu, tak všichni mi psali plus mínus stejnou částku. Vybírala jsem si spíše doktora a dle recenzí od holek jsem našla takového, který ji zaváděl nejvíce holkám, protože zavést jí správně je taky kumšt. Dodnes mě teda ještě pobolívá v podbřišku a mám menstruaci, ale i tak to stojí za to, než denně uvažovat, jestli jsem si vzala či nevzala piluli.
v Praze 5.700 včetně zavedení- to je 500kč… Při tom soukromá ordinace
@PitbulLenka píše:
v Praze 5.700 včetně zavedení- to je 500kč… Při tom soukromá ordinace
Tak to teda koukám. Já jsem ze severní Moravy a tady jsou ceny jiné. Ale je otázka, třeba jí dostává některý doktor levněji a některý dráž…
@evish píše:
Tak to teda koukám. Já jsem ze severní Moravy a tady jsou ceny jiné. Ale je otázka, třeba jí dostává některý doktor levněji a některý dráž…
nebo spíše některý doktor si na to přisadí více některý méně.
Sice ji nemám, ale byla v plánu a doktorka říkala, že je teď nějaký nový zavádítko a je dražší - říkala nějakých 6800
Předtím ji měla levnější - Brno
Já ji před 3 roky měla za 7 tis. V Praze.
A pozor - byla to má nejdražší antikoncepce, protože jsem asi tak 20 dní v měsíci slabě krvácela, zhoršily se mi bolesti hlavy, pleť, takže po roce jsem si ji nechala vyndat.
A kamarádka mojí sousedky před cca 3 týdny naběhla na gyndu, co že se děje, že má pocit, jako by cítila pohyby a narostlo jí břicho. A měla zavedenou Mirenu. No a MUDr. jí sdělil, že je v 17 tt… Takže čekají velmi neplánovaně 3. dítko.
Ahoj, tak to ja nevim co to mam
mam telisko a platila jsem 1000kc, jako pred 3 lety. mam nejaky nehormonalni telisko, nemuzu hormony ![]()