Cena potratu a boule

7
9.4.22 22:36

Cena potratu a boule

Ahoj, potřebovala bych poradit s 2 problémy

1. celý den mě bolelo břicho a když jsem byla ve vaně tak jsem si nahmatala vevnitř na začátku velkou bouli na pravé straně. Není to úplně kulatá boule ale boule pak sesup dolů a zase boule. Po vaně už mě bolelo břicho jen chvilku a pak už ne. Nevím co to je.
  1. před pár dny jsem si dělala těhotenský test. Nacurala jsem a čekala. Když se to celý nasaklo tak mi to ukázalo že je negativní a po 15 minutách se tam teprve tvořila slabá čárka a bylo to pozitivní. Tak nevím jestli jsem pozitivní nebo negativní?

K lékaři jdu až ve středu.

Jsem rozhodnuta kdybych byla těhotná tak jít na potrat. A chtěla jsem se zeptat kolik teď stojí potrat? Nebo ta potratova pilulka?
Prosím jsme dospělí a rozebírat proc na potrat a nebo ze se to dělat nemá je zbytečné.
Děkuji vám za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
9.4.22 22:49

1. Mohla sis nahmatat i plné tlusté střevo. Co sis vlastně nahmatala ti řekne jen doktor po vyšetření.
2. Ten test neměl návod k použití? Tam se dočteš, po jaké době máš výsledek.

Cenu potratu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
9.4.22 22:55

@Paula.tt co byly ty boule v břiše těžko říct, asi opravdu to tlusté střevo, když se bolest nebude opakovat, neřešila bych - když bude, tak k doktorovi,
test byl pravděpodobně negativní - přečti si příště návod, po uplynutí určené doby test vyhoď,
cena potratu je různá - počítej tak okolo 6000 minimálně, ale ty asi těhotná vůbec nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.4.22 06:01

Ta boule mohla být tlusté střevo, zkus se pořádně vy.. kakat a pak si sáhni znovu.
A u toho sezení na záchodě si přečti návod k těhotenskému testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty