Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@banánice @pvmr asi je to logické, pokud ta technologie měření je rozdílná ![]()
Mě spíš překvapilo, že si ty ceny teda zřejmě určují sami, myslela jsem že na to bude nějaký předpis závazný pro všechny ![]()
tož zase jsem díky emiminu chytřejší ![]()
@misicka 149 tak záleží kolik si ten mechanik veme - jestli to je nějaký známý, nebo to je jen nějaký mechanik ![]()
No on je taky rozdíl jestli si jedeš na techn ickou sama počkáš si a tak nebo ti tam jede někdo a ten si taky něco vezme
ted jsme byli na technické benzít a manžel říkal že platil kolem 1400
Ahoj u nás se platí benzín 1000 a nafta 1200 a taky záleží na obsahu auta ![]()
Vždycky jsem se vešel do tisícovky, emise kolem 400, technická kolem 600.
Před technickou jsem nikdy auto do servisu nedával, je to zbytečné, pokud technickou neprojdeš, tak ti to dají na měcíc abys to nechala opravit a pak jdeš znovu.
Dělám to tak už roky, sem toho názoru, že je třeba aby auto bylo jednou za čas prohlédnuto. Dávám to k dobrému známemému, tak vím že auto je v dobrých rukách.
@Heineken čerstvá zkušenost, nemusí to být tak úplně pravda. ![]()
Neprošli jsme letos pro nesouměr brzd…a jako vážná závada, je auto tím pádem nezpůsobilé…takže risk byl i cesta do servisu a zpět v podstatě bez STK a to se mu to v servisu ani nepodařilo opravit napoprvé koumákovi, takže to celé 2×
![]()
@quinny
No to je samozřejmě pravda, ale v tomhle případě už nejde o STK, ale o život.
![]()
To bych měl spíš strach že se zabiju po cestě do servisu, než že mě bude kotrolovat policie. Tohle se při dodržování servisních prohlídek jak stanovuje výrobce myslím běžně nestává.
![]()
Mimochodem jeden zážitek s brzdami u STK mám taky, jednou jsem je měl asi taky trochu nesouměrné, technik na STK mi řekl ať několikrát sešlápnu silně brzdový pedál, že se to srovná a opravdu se to začalo srovnávat, takže od té doby to před STK dělám.
@Heineken no o život si myslím zase až tak nešlo, když povolený nesouměr je tuším do 30% a tohle bylo lehce nad. A brzdilo to naprosto normálně, při běžné rychlosti člověk nepoznal rozdíl…do servisu se samo jelo po polňačkách a velmi velmi pomalu ![]()
Jinak samo je to staré auto, takže o serviskách nemůže být řeč ![]()