Cena yal gelu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6257
5.4.14 20:03

cena yal gelu

Jsem z toho jelen..co stranka tak ceny se lisi a to dost vyrazne.Mam recept od ctvrtka od gyn, nakolik tedy vyjde ten yal gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
5.4.14 20:05

Zjisti si, jestli ti ho nedají v porodnici. Mně ho prdli tam. Vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že bych si ho kupovala, dávají ho tady (HK) automaticky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
5.4.14 20:08

@Andy27 já za to dala kolem 40kč myslím…ale nepoužila jsem…mám doma dvě lahvičky…nechceš je? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6257
5.4.14 20:08

@petra_dwo nedaj,proto mi v porodnici kam chodim do poradny daly ten recept..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.4.14 20:11

@Nicolink jakto ze jsi to nevyuzila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
5.4.14 20:12

@Andy27 nestihlo se to :mrgreen: přijela jsem na 7cm otevřená a už bych to vážně nezvládla…porodila jsem za dvě hodky od přijetí na porodní pokoj :) takže mi leží ve skříni…jestli máš zájem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6257
5.4.14 20:16

@Nicolink Tak to se mi spis teda vyplati koupit ho v pondeli :) Tak tojo si nemela moc cas ho zkusit.. :D Ono je asi cenovy rozdil, kupovat to bez receptu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.4.14 20:18
@Andy27 píše:
Jsem z toho jelen..co stranka tak ceny se lisi a to dost vyrazne.Mam recept od ctvrtka od gyn, nakolik tedy vyjde ten yal gel?

Na stránkách MZČR je udávaný nejvyšší možný doplatek pacienta 74.-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
5.4.14 20:19

@Andy27 jak chceš ;) nechtěla bych za to nic ale zas je otázka jestli by ti to došlo do porodu :mrgreen: kdybych to poslala poštou :D koukám na metřík, že to máš za pár :) první mimi?

• Citovat
  • Upravit
6257
5.4.14 20:28

Ja cetla i 800 8o, coz me zmatlo ze..Jinde kolem 250..Tak si vyberte :lol: @Nicolink kdyby ty ceny byli takhle nadhozene tak bych se urcite ozvala. Zjistim rovnou v lekarne, a dik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.4.14 20:33

Těch 800.- bude nejspíš za balení 10×67,5ml, u toho je udávaná max. cena bez receptu 906.- a s receptem 268.-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
5.4.14 20:47

@Andy27 ok tak ho preventivně pohledám ;) ale určitě ho koupíš levněji na ten recept :)

• Citovat
  • Upravit
69235
5.4.14 21:11

Já platila jen za recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
5.4.14 21:42

@petra_dwo Jo,v HK ho davaji, ale jen, kdyz ho maji. Nechavaji jim ho tam maminky, ktere ho predtim zaplatily. V krabicce jsou 2 lahvicky a potrebujes jen 1.Tu druhou jim tam nektere zeny nechaji. Takze zalezi na tom, kolik hodnych maminek se najde.
Ja mela svuj koupeny v lekarne. Obesla jsem mesto a vybrala tu nejlevnejsi.Ceny se fakt lisily, jako u vsech leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.4.14 21:55

@Klara1234 Aha, tak to jsem netušila. Děkuji teda mamince, po který jsem měla druhou lahvičku :). A to jsem tam chodila pár týdnů předem do poradny - přímo do nemocnice - a i když jsem se ptala, tak říkali, že tohle mít nemusim… :nevim: Tak alespoň jsem pro příště chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková