Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jsem z toho jelen..co stranka tak ceny se lisi a to dost vyrazne.Mam recept od ctvrtka od gyn, nakolik tedy vyjde ten yal gel?
Zjisti si, jestli ti ho nedají v porodnici. Mně ho prdli tam. Vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že bych si ho kupovala, dávají ho tady (HK) automaticky… ![]()
@Andy27 já za to dala kolem 40kč myslím…ale nepoužila jsem…mám doma dvě lahvičky…nechceš je? ![]()
@petra_dwo nedaj,proto mi v porodnici kam chodim do poradny daly ten recept..
@Andy27 nestihlo se to
přijela jsem na 7cm otevřená a už bych to vážně nezvládla…porodila jsem za dvě hodky od přijetí na porodní pokoj
takže mi leží ve skříni…jestli máš zájem ![]()
@Nicolink Tak to se mi spis teda vyplati koupit ho v pondeli
Tak tojo si nemela moc cas ho zkusit..
Ono je asi cenovy rozdil, kupovat to bez receptu..
@Andy27 píše:
Jsem z toho jelen..co stranka tak ceny se lisi a to dost vyrazne.Mam recept od ctvrtka od gyn, nakolik tedy vyjde ten yal gel?
Na stránkách MZČR je udávaný nejvyšší možný doplatek pacienta 74.-.
@Andy27 jak chceš
nechtěla bych za to nic ale zas je otázka jestli by ti to došlo do porodu
kdybych to poslala poštou
koukám na metřík, že to máš za pár
první mimi?
Ja cetla i 800
, coz me zmatlo ze..Jinde kolem 250..Tak si vyberte
@Nicolink kdyby ty ceny byli takhle nadhozene tak bych se urcite ozvala. Zjistim rovnou v lekarne, a dik ![]()
Těch 800.- bude nejspíš za balení 10×67,5ml, u toho je udávaná max. cena bez receptu 906.- a s receptem 268.-.
@Andy27 ok tak ho preventivně pohledám
ale určitě ho koupíš levněji na ten recept ![]()
@petra_dwo Jo,v HK ho davaji, ale jen, kdyz ho maji. Nechavaji jim ho tam maminky, ktere ho predtim zaplatily. V krabicce jsou 2 lahvicky a potrebujes jen 1.Tu druhou jim tam nektere zeny nechaji. Takze zalezi na tom, kolik hodnych maminek se najde.
Ja mela svuj koupeny v lekarne. Obesla jsem mesto a vybrala tu nejlevnejsi.Ceny se fakt lisily, jako u vsech leku.
@Klara1234 Aha, tak to jsem netušila. Děkuji teda mamince, po který jsem měla druhou lahvičku
. A to jsem tam chodila pár týdnů předem do poradny - přímo do nemocnice - a i když jsem se ptala, tak říkali, že tohle mít nemusim…
Tak alespoň jsem pro příště chytřejší.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.