Porod v Liberci

1247
3.4.14 16:42

porod v Liberci

Ahoj je tu nějaká čerstvá mamina co rodila v Liberci? Zajimalo by mě hlavné chování personálu a taky jestli jste využily ještě néco co nebylo na seznamu co si vzít s sebou. A ještě jak to bylo s doprovodem k porodu mohl s vámy být celou dobu? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
3.4.14 16:57

Můžu být zvědavá a zeptat se proč Liberec? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
3.4.14 17:05

.

Příspěvek upraven 20.01.19 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.4.14 17:05

Co jsem cetla tak liberec ma dost mizerne hodnoceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.4.14 17:16

A co Jablonec? ten má rozhodně dobrou pověst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.4.14 17:26

Na oddělení šestinedělí nemůžu říct špatného slova. Porod jsem měla sekcí, takže netuším, jak to probíhá normálně. Spíš je toho potřeba méně, župan se vůbec nevyužije, je tam vedro, košilky jsou k dispozici neustále čisté, pro miminko akorát čepičku a na konci pobytu i plenky a ubrousky. Jídla je dostatek, ale chuťově nic moc, ale návštěvy stejně zásobují, takže netřeba řešit.
Co se mi nelíbilo, byl přístup sester z novorozeneckého a vůbec způsob, jak to tam funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.4.14 17:53

Liberec jsem vybrala z důvodu, že mají lepší vybavení. Ale co se týká personálu úplně se děsím co mě tam čeká. Už jako žákyně na praxy jsem si užila s svoje, před rokem jsem prodélala SP a chovaní pana doktora taky hnus. Ještě tedy spolehám na tchýni, že mě nedá a budu mít trošku protekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.4.14 18:03

A tchyně je tam sestra? Nebo pracuje jinde v nemocnici?

Příspěvek upraven 03.04.14 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.4.14 18:05

Chápu, že jsi si vybrala rozumem, ale pocitově se Ti tam vůbec nechce, já to tak taky udělala, nakonec jsem byla nespokojená tam, kde bych to vůbec nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.4.14 19:30

@konice20 no ono to vybavení není úplně to stežejní :nevim:, přístup ale jo. Jsem přesvědčena že stres u porodu rodičce moc neprospívá a pak je vyšší rizikovost problémů - porod se zpomalí, nasadí se oxytocin, pak je třeba epidurál - dítěti ani jedno neprospívá a pak je právě třeba toho vybavení a hurá že ho máme.

tím to nechci nějak snižovat, ale oveřila jsem si to na sobě, že stres hladkému porodu nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.4.14 19:32

Sestra sice na jiném oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.4.14 20:11

Taky docela asi záleží jaká bude obsazenost, když jsem tam byla já, tak porodnice praskala ve švech, bylo znát, že mají hodně práce, všechno bylo v letu, ale i tak jsem se nesetkla s někým nepříjemným, nebo hrubým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.4.14 21:22

No uvidíme možná dobře, že nevím co mě čeká. Ale co mám jsou obavy z toho personálu, proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
1.5.14 19:30

Za jak dloho vás pustili domů při normálním porodu a jak jste tu válčily s kojením, zatím jsem téměř bez mlíka a malej pořád brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.5.14 19:41

Domnivam se, ze liberecka porodnice je zbytecnym strasakem. Jsem velmi narocna a byla jsem velmi spokojena. Pristup je profesionalni a personal vstricny. Doprovod na porod.sale muze byt celou dobu. V porodnici na prdiky deti obvykle netrpi, tvorba mleka je teprve v procesu a housky nejsou problem. Jidlo teda stoji za prd, to jo. Doporucuji zajet se tam podivat a udelat si vlastni obrazek. Budu zde volit i dalsi porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková