Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přemýšlím kde rodit abych měla větší šanci na spontaní porod ne císař. první porod byl spontaní, druhý ukončen císařem
Po zkušenosti na pohotovosti v Breclavi pred dvema dny Brno…takovy pristup jako tam jsem jeste nezazila!!!
Já jsem rodila v Brně v létě a naprosto super. Viz. můj deníček!
Pokud Brno, tak za mě Milosrdní. Malá rodinná porodnice, nemají problémy s ambulantníma porodama, celkem dost se tam snaží rodit přirozeně. Rodila jsem tam dvakrát (2011 a 2013) a u obou dětí nemám nejmenší výtku naprosto k ničemu (a to podruhé tam byl nátřesk jako blázen). Všichni úžasní, milí, empatičtí. Břeclav neznám, v Bohunicích jsem ležela s prvním klukem týden na rizikáči, na Obilňáku jsem byla jen na cukr testu.
Brno - u Milosrných. Já tam rodila 2× (ale ani jednou CS), kamarádka jednou (vaginálně po CS), nedělají z toho extra vědu. jen kontrolují jizvu a pokud je všechno OK, klidně nechají i po CS přenášet.
NA pesronál na porodním i na šwtinedělí si taky vůbec nemůžu stěžovat.
@eneerka dovezla me rychla a kdyz Dr ze sanitky rikala Dr ve spitale co mi je, tak takove krouzeni ocima, ksichty atd by si mohla Dr teda odpustit a sestra, ktera tam na nocni byla jeste horsi pripad. Nikdy vic ![]()
No hodně o brnu přemýšlím bojím se že tam automaticky je císař
Holky když už jsme u toho… není náhodou normální porod možný až po určité době po CS…??
Ehm, budu přesně 2 roky po CS, jak mě nechají rodit??
@Bubiii píše:
Asi Vyškov.
Ve vyškově bych nerodila už ani za nic! V červnu jsem rodila v Břeclavě a byla jsem spokojená. Myslím, že je to hodně o štěstí na jaké lidi natrefíš.
Za mě jedině Břeclav!
Rodila jsem tam v lednu 2012 a loni v srpnu a fakt jsem naprosto ale naprosto spokojená. A to jak s porodnicí, tak s oddělením šestinedělí
![]()
jinak paní primářka Bambasová je velká zastánkyně přirozených porodů a můžeš si být jistá, že ti císaře jen tak pro nic za nic neudělá. Šla bych se za ní domluvit. Bývá na ambulanci každé úterý (ale je dobré si tam den předtím cinknout, jestli tam bude, sestřičky ti řeknou. Ona totiž umí občas mít nějaké jednání atd. tak ji někdo zastupuje)
Příspěvek upraven 28.03.14 v 19:21
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.