Apolinář a vaše zkušenosti

349
18.3.14 11:58

apolinar a vase zkusenosti

Ahojky holciny chtěla bych se zeptat na Vase zkušenosti s Apolinarem? budu tam rodit po prve.
Jak je to tam možné s nadstandartem a jak vypadá normální pokoj?
Maji porodní boxu nebo jak to vůbec funguje?
Zkušenost s personálem?
Otec u porodu?
Nastevni hodiny?
Atd…můj popis trozku zmatený, ale já vždy zapomenu na co jsem se chtěla zeptat tam mi pisnete vše co víte mooocinky děkuji..

(Omluvte me za prav. chyby nejsem CR)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.3.14 11:59

@vykuk pročti zdejší recenze na porodnici - tam se dozvíš téměř všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 12:00

Ještě odkaz: klikni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.3.14 12:02

O nadstandart žádáš při příchodu k porodu, dost často je plno, takže ti nemůžou vyhovět, nebo tě na něj dají třeba až druhý den. Na normálních pokojích jsou většinou tři postele, ke každé noční stolek, postýlka pro mimino, dále je tam skříň a lednička (ta si nejsem jistá, jestli je všude).

Porodní boxy nejsou, jen zástěny, ale detaily nevím, rodila jsem císařem v obou případech.

Zkušenost s personálem velmi pozitivní.
Otec u porodu - může být, já to neřešila kvůli císařům.
Návštěvní hodiny - myslím nějak odpolko, ale lidi tam chodí tak různě, po ránu jsou vizity, tak je lepší návštěvy směrovat na odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:04

Martina.se ji super diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 12:05

@vykuk pročti - je tam hodně postřehů a všeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:07

@Etcetera78 děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:09

@martina.se už na to cucim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.3.14 12:10

@vykuk Hlavní věc je vědět, že bůhvíjaké soukromí a komfort čekat nemůžeš. Vana v první době porodní, neexistuje. Hekárna spolená, manžel tam nemůže, toho pustí až na „tlačení“. Nadstandard můžeš dostat na šestinedělí, ale jak píšou holky, bývá plno, takže jsi třeba jednu noc na normálním pokoji a pak Ti ho dají. Je třeba požádat hned po příchodu!

Nadstandard je jediný typ pokoje, kde můžou návštěvy na pokoj; jinak musí být jen na chodbě. (Ono je to teda stejně šetrnější, na tý chodbě.)

Důležitý je, vzít si čepičku pro mimino, na chodbách tam táhne (i v létě). A teda plenky pro něj musíš mít vlastní, dají jen na první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
18.3.14 12:17
@Slečna Ferka píše:
@vykuk Hlavní věc je vědět, že bůhvíjaké soukromí a komfort čekat nemůžeš. Vana v první době porodní, neexistuje. Hekárna spolená, manžel tam nemůže, toho pustí až na „tlačení“. Nadstandard můžeš dostat na šestinedělí, ale jak píšou holky, bývá plno, takže jsi třeba jednu noc na normálním pokoji a pak Ti ho dají. Je třeba požádat hned po příchodu!

Souhlas, přesný popis… já byla tedy spokojená, neb první dobu porodní jsem nezaznamenala ani u jednoho porodu, takže hekárnu jsem ani neviděla, s přístupem personálu jsem byla v obou případech spokojená a ad šestinedělí jsem byla ráda, že jsem se vešla na standardní pokoj, i když já tedy nadstandard nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
18.3.14 12:22

Rodila jsem tam minuly tyden (planovany sc) a teda uz nikdy vice.
Cely to je desne nedustojny.
Co se tyce kojeni desna sikana, me to teda vadilo. Na 9 pokoju 3 wc, spinavy, hnusny. Sprchy neumyli ani jednou, vytreli 1× za 5dni. Doktori fajn, sestry jak ktera. Navstevy na chodbe :roll:
1500 jsem za nadstandart dat nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:41

No tak to sté mi dali raci budu rodit doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:45

Zacinam propadat panicim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:50

Tak to mám fakt dost proč tedy se všude vychloubajbze to je nejlepší porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.3.14 12:53

A ještě víte jak to je s epiduralem? Platí se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková