Porod Horovice - Leidenska mutace

26262
17.3.14 13:49

Porod Horovice - Leidenska mutace

Zdravim vas vsechny. Mela bych dotaz predevsim na ty, ktere rodily v Horovicich s Leidenskou mutaci. Jsem heterozygot a dnes me vylekala kamaradka, ze ji pred 6ti lety rekli pouze tri prazske porodnice, kde rodit s Leidenem. Jsem heterozygot, zatim nepicham, ale asi budu. Tedy, je nejaky problem rodit v Horovicich? V dnesni dobe bych rekla, ze se s tim porodnice museji setkavat casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
17.3.14 13:53

@LindaPraha rodila jsem tam, a le mutaci nemám.. každopádně, bych tam raději zavolala a zeptala se, tohle je docela specifické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.3.14 13:56

Ja v Hořovicich rodila pred dvemi lety Leidna mam a v tehotenstvi jsem si pichala injekce. V porodnici to nijak moc neresili jen jsem musela mit z domova svoje injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
17.3.14 13:56

@LindaPraha a to s heterozygotem to tak řeší??? :think: :think:… jsem taky heterozygot a kromě mého gyn. to nikdo neřeší, dokonce jsem slyšela, že podle nějaké nové metodiky to na hematolce ani nevnímají jako zvýšené riziko v těhu… mě dokonce při druhém těhu ze sledování vyřadili… mám jen brát femibion /kvůli jiné formě listovky a je to…/ :think:

zkus si raději zavolat… držím palce :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.3.14 13:57

A ted cekam druhe, injekce mam znova a budu tam rodit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26262
17.3.14 13:58

@kikina11 moc dekuji, to jsem potrebovala vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26262
17.3.14 14:01

@Selfi Ano, ono je tech heterozygotu tolik, ze jsou pry uz brani jako zdravi lidi - a ja se tak i citim. Ale sledovana jsem kazdy mesic.

Ta kamaradka hetero, pichala od 4.mesice a pry ji to rovnou zakazali. Ale jak rikam, je to 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková