Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj nastávající maminky.:-)
Najde se tu maminka která se chystá rodit na Bulovce v dubnu? Nebo už rodila? ![]()
Ahojky, nevim zda jsem to pochopila spravne a nevtiram se zbytecne ![]()
Ale ja rodila na Bulovce v kvetnu 2010. Chces se na neco zeptat? ![]()
@Sikulka12 ahoj já se tam chystám rodit v dubnu, možná spíš každým dnem ![]()
Ahoj, budu rodit na bulovce v první půlce dubna (doufám) ![]()
První jsem rodila u apolinare tak doufám že nebudu ze změny zklamaná..
@sara1000 ahoj…a jake mas zkusenosti s Bulovkou? Jak se to blizi, tak se zacinam toho porodu trosku bat a hlavne se bojim, ze tam bude hodne rodicek a manzel se mnou nebude moc bejt na „hekarne“…jak se tam k tobe chovaly ty porodni asistentky a doktori? Byla jsem vcera na monitoru a jedna tam byla dost neprijemna, tak doufam, ze tam nebude u meho porodu ![]()
@luci.no já mám také termín na Velikonoce:-) Tak třeba se tam potkáme ![]()
Včera jsem tam byla poprvé na monitoru na Bulovce a byla jsem z toho dost sklamaná
Sestra nepříjemná nic mi neřekli no doufám, že až budu rodit bude to lepší. CeLou dobu jsem chodila na soukromou gynndu a to se teda nedá srovnat:-( Bohužel.
@Sikulka12 fakt já jdu na monitor zítra, tak doufám, že se líp vyspí. Ráda bych některé aspoň základní věci věděla.
Taky chodím jinak na soukromou gyndu ![]()
@Balatonek Snad jo. Mě opravdu nic neřekli. A to beru ATB tak jsem chtěla vědět jestli už je to v pořádku nebo ne.
Jen mi vrzli do ruky souhlasy, které mám do příště podepsat. Jsem prvorodička tak jsem ze všeho taková vyplašená…
Doufám, že příště bude lépe ![]()
@Sikulka12 jeje, tak to se budu muset asi obrnit, protože já jsem taky prvorodička a samozřejmě mě zajímá každý „prd“, můj doktor mi říkal úplně všechno, ani jsem se nemusela ptát. Jsem ráda, když vím všechno. Ale zase podle kurzu, co jsme si to tam prošli, tak to snad bude v pohodě.
Holky toho se nebojte. Na monitoru jsou sestry které dělají rutinu a moc je nezajimate. To bylo u apolinare stejné. Důležitý je doktor a sestry u porodu, ikdyz stejně to bude jen na vás ![]()
Pokud to půjde hekarne se vyhněte. Nikdo vás tam držet nebude. Když bude hezky dete ven. Nebo stačí jet na poslední chvíli, ale to zas nestihnou epidural ![]()
Hlavně myslet pozitivně ![]()
Já jsem byla v poradně poprvé dneska a sestra i doktorka moc příjemné. Mám z toho dobrý pocit! Jsem taky prvorodička, takže vůbec netuším co mě čeká a ze všeho jsem vyjukaná.
Tak to vypada, ze jsme tady skoro vsechny prvorodicky
tak sned to vsechny zvladneme…stejne nam nic jineho nezbude
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.