Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, procitam stare diskuze a moc mamin co by rodilo tento rok tam neni. Muzete mi nektera napsat jak jste byly spokojene a hlavne co sebou? Cetla jsem nekde, ze je potreba i latkovka pod mimco na ublinknuti. Docela cumim. V Podoli, kde jsem rodila obe bylo latkovek neomezene.
Tak diky za seznamek:D Splenama, ubrouskama pocitam, co jednorazove podlozky? pod mimo muzu dat latkovku ale pri vetrani pro nas? jsou k dispozici? opet napr. v Podoli byly.
Porodnicke pleny a kalhotky se dostavaji na zacatek? nebo vubec???
A jeste se chci zeptat na PA nebo Dulu, rodil nekdo s PA nebo dulou? treba dulou Janou Curdovou? nebo muzete nekoho doporucit, diky.
Stačí ti tam pleny a ubrousky…na ublinkávání nám dávali takové látkové hadříky… s dulou neporadím
@Monjie
kalhotky po porodu sebou, vložky po porodu sebou, oni je tam mají jen na rizikovém (byla jsem tam už 3 dny předem na jakože „rizikovém“
) pak dole na šestinedělí už je nemají je nutné mít své, svůj toal.pap. a další hygienu
PA bych doporučila M.Ch.Kantorovou, chodila jsem k ní na kurzy a byla skvělá
já jsme ji teda u porodu neměla, ale kdybych neměla sebou chlapa a chtěla někoho tak určitě ji
@subsomi no tak kalhotky a vložky jsem ani nepsala, to je jasný a já osobně tahám toaleták všude ![]()
Ahoj, ma stejnou zkusenost- plenky, ubrousky a hygienu pro sebe, vse ostatni dostanes ty i mimco… mozna jeste bepanthen na zadecek ci bradavky- dostali jsme sice maly vzorek zdarma, ale bylo ho malo a bradavky pri kojeni dostavaly pekne zabrat
nocni kosile a podlozky do postele jsou na chodbe, takze muzes menit dle potreby… jinak ja byla ve FN celkem spokojena, oproti prvnimu porodu/ten byl v zahranici/si nemam na co stezovat…
@Monjie tak přece jen zakládáš svoji mateřinku
Já ti můžu odpovědět jen k té dule. Jana Čurdová je úplně úžasná a je to ženská na svým místě a nevěřím, že tu práci dělá někdo líp, než ona ![]()
Januliiik:D nj, asi zakladam. TO vis velka zahrada. barak more prace:DDDD
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.