Nové zkušenosti s FN Ostrava

23033
29.3.14 17:54

Nove zkusenosti s FN Ostrava

Ahoj, procitam stare diskuze a moc mamin co by rodilo tento rok tam neni. Muzete mi nektera napsat jak jste byly spokojene a hlavne co sebou? Cetla jsem nekde, ze je potreba i latkovka pod mimco na ublinknuti. Docela cumim. V Podoli, kde jsem rodila obe bylo latkovek neomezene.

Tak diky za seznamek:D Splenama, ubrouskama pocitam, co jednorazove podlozky? pod mimo muzu dat latkovku ale pri vetrani pro nas? jsou k dispozici? opet napr. v Podoli byly.

Porodnicke pleny a kalhotky se dostavaji na zacatek? nebo vubec???

A jeste se chci zeptat na PA nebo Dulu, rodil nekdo s PA nebo dulou? treba dulou Janou Curdovou? nebo muzete nekoho doporucit, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nicolink
29.3.14 19:05

Stačí ti tam pleny a ubrousky…na ublinkávání nám dávali takové látkové hadříky… s dulou neporadím

• Citovat
  • Upravit
6842
29.3.14 19:23

@Monjie
kalhotky po porodu sebou, vložky po porodu sebou, oni je tam mají jen na rizikovém (byla jsem tam už 3 dny předem na jakože „rizikovém“ :roll: ) pak dole na šestinedělí už je nemají je nutné mít své, svůj toal.pap. a další hygienu

PA bych doporučila M.Ch.Kantorovou, chodila jsem k ní na kurzy a byla skvělá :palec: já jsme ji teda u porodu neměla, ale kdybych neměla sebou chlapa a chtěla někoho tak určitě ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
29.3.14 19:25

@subsomi no tak kalhotky a vložky jsem ani nepsala, to je jasný a já osobně tahám toaleták všude :lol:

• Citovat
  • Upravit
9394
30.3.14 08:21

Ahoj, ma stejnou zkusenost- plenky, ubrousky a hygienu pro sebe, vse ostatni dostanes ty i mimco… mozna jeste bepanthen na zadecek ci bradavky- dostali jsme sice maly vzorek zdarma, ale bylo ho malo a bradavky pri kojeni dostavaly pekne zabrat :lol: nocni kosile a podlozky do postele jsou na chodbe, takze muzes menit dle potreby… jinak ja byla ve FN celkem spokojena, oproti prvnimu porodu/ten byl v zahranici/si nemam na co stezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
30.3.14 11:57

@Monjie tak přece jen zakládáš svoji mateřinku :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam: Já ti můžu odpovědět jen k té dule. Jana Čurdová je úplně úžasná a je to ženská na svým místě a nevěřím, že tu práci dělá někdo líp, než ona :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.3.14 19:53

Januliiik:D nj, asi zakladam. TO vis velka zahrada. barak more prace:DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková