Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měla bych dotaz jak odeslat cenné psaní?
Jedna paní od mně chce koupit Proske stravenky cena víc jak 15 tisíc bude platit dobírkou na poště mi řekli že pro ověření potřebují datum narození adresáta nebo rodné číslo jinak to vydají tomu komu se dovolání na adrese. Ženská to chce do vlastních rukou ale rodné číslo ani datum narození mi dát nechce
nějaký nápad jak poslat doporučeně s ověřením bez těchto údajů když je neznám?
@Su601 píše:
Jedna paní od mně chce koupit Proske stravenky cena víc jak 15 tisíc bude platit dobírkou na poště mi řekli že pro ověření potřebují datum narození adresáta nebo rodné číslo jinak to vydají tomu komu se dovolání na adrese. Ženská to chce do vlastních rukou ale rodné číslo ani datum narození mi dát nechcenějaký nápad jak poslat doporučeně s ověřením bez těchto údajů když je neznám?
A klasicky doporučeně? Já když posílám doporučeně, tak mi stačí jen jméno a adresa adresáta, žádné datum narození ani rodné číslo jsem nepotřebovala
![]()
@korn123 píše:
A klasicky doporučeně? Já když posílám doporučeně, tak mi stačí jen jméno a adresa adresáta, žádné datum narození ani rodné číslo jsem nepotřebovala![]()
Nevím, jestli by to šlo jako doporučený dopis je to celkem 80 stravenek a ty do jedné obálky nenacpu cenné psaní bych dala do malého balíčku ale do obálky 80 stravenek nedám.
@Su601 píše:
Nevím, jestli by to šlo jako doporučený dopis je to celkem 80 stravenek a ty do jedné obálky nenacpu cenné psaní bych dala do malého balíčku ale do obálky 80 stravenek nedám.
Ani do velké obálky A4? Jen dotaz, třeba je to blbost a ani tak to nenarveš, nevím ![]()
@Su601 píše:
Jedna paní od mně chce koupit Proske stravenky cena víc jak 15 tisíc bude platit dobírkou na poště mi řekli že pro ověření potřebují datum narození adresáta nebo rodné číslo jinak to vydají tomu komu se dovolání na adrese. Ženská to chce do vlastních rukou ale rodné číslo ani datum narození mi dát nechcenějaký nápad jak poslat doporučeně s ověřením bez těchto údajů když je neznám?
co to je za nesmysl, cenné psaní jsem posílala/přijímala několikrát a nic takového po mě nikdo nechtěl.
Proč by někdo jiný než ona dobrovolně platil dobírku 15000 proboha