Práci prášek Dalli

83
5.6.23 11:01

Práci prášek Dalli

Ahoj, chci se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s německým pracím praskem Dalli? Zaujala mě hlavně cena v Německu. Nebo mate tip na nějaký jiný?
Hlavně, aby to vypralo skvrny po dětech :lol: momentálně pouzivam persil, ale ta cena je oproti těmto hrozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4060
5.6.23 11:21

Ja ho obcas koupim a stridam i gelama i tehle znacky, a jsem spokojena. Fleky nevim, u nas uz moc fleky „nefrčí“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
5.6.23 11:23

Rozhodne nehodlam kupovat predrazenej Ariel nebo Persil..ty ceny uz jsou uplne mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
5.6.23 11:41

Objednávám pravidelně a jsem spokojená. ;) Jak na barevné tajná černé prádlo a úplně super jsou vlhčené ubrousky do sušičky od této značky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 22:45
@ibis píše:
Objednávám pravidelně a jsem spokojená. ;) Jak na barevné tajná černé prádlo a úplně super jsou vlhčené ubrousky do sušičky od této značky :palec:

Prosím, k čemu to je? Mám susicku nove tak se ještě neorientuji :lol: opravdu to prádlo z toho pak voní? Nebo je to jen k čištění?

• Citovat
  • Upravit
5163
6.6.23 05:39
@Anonymní píše:
Prosím, k čemu to je? Mám susicku nove tak se ještě neorientuji :lol: opravdu to prádlo z toho pak voní? Nebo je to jen k čištění?

Jen provoní prádlo :wink: Používám je cca 2 roky. Dávám je, když peru v pracím gelu Dali, když peru na tablety, tak ty voní sami od sebe. Zrovna jsem objednávala kolegyním do práce a zatím jsou spokojené. Suché je pak dávám i mezi prádlo😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný