Cerkláž a porod

91
17.11.11 14:10

cerkláž a porod

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jak to probíhá před porodem, když mám udělanou cerkláž. Dr mi říkala že mi steh vytáhnou ve 37.t. Tak mě zajímá co mě čeká, jak se to dělá a co bude potom. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
17.11.11 14:17

Ahoj, mám pouze 25let staré info, jak to měla moje máma :-) Té vytáhli steh ve 36tt a pak už se jen čekalo, nic víc, ono taky, co by se mělo dělat :-D Máma porodila dva týdny před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.11.11 15:18

Ahoj,
já jsem měla cerkláž před 2 lety při těhotenství s dvojčaty. Steh mi vyndali myslím koncem 36. tt, když jsem nastoupila plánovaně do nemocnice. Holky byly v kolizní poloze (KP a příčně) a pokud by začal porod, tak bylo bezpečnější být už tam.
Steh mi vyndala doktorka v ordinaci. Bylo to raz dva, nebolelo to, cítila jsem jen tah. Ani potom nic není cítit, žádná změna. Do večera jsem trochu špinila, ale údajně je to normální.
Porod nakonec sám nezačal a holky se naparádily do 38+1 (do termínu, kdy se u nás asi většinou ukončuje těhotenství s dvojčaty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.11.11 17:24

aha tak děkuju já jen co mě asi čeká, ale v té nemocnici se mi ležet nechce tak doufám, že mě to mine a ještě nějakou dobu mi tam malá zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí