Cermat - cvičné testy

5617
18.11.23 17:48

Cermat- cvičné testy

Dobrý den, najdu někde cvičné testy Cermat na přijímačky? Jde mi o to aby tam šlo psát a počítač to pak i sám vyhodnotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30305
18.11.23 18:09
@Ráďa 25 píše:
Dobrý den, najdu někde cvičné testy Cermat na přijímačky? Jde mi o to aby tam šlo psát a počítač to pak i sám vyhodnotil.

Co zkusit stránky cermat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.11.23 19:10
@Aspera píše:
Co zkusit stránky cermat?

Tam jsou jen testy ke stažení a pak řešení. Formulář, kde zaklikam a ono se to samo vyhodnotí, asi neznám. Ale ono vzhledem k tomu, že otevřené otázky mohou mít i více řešení a i v reálu je nehodnotí stroj, ale živý člověk, mi to přijde dost nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
18.11.23 19:17

@ugluk jsou tam online testy. Chce to kód, takže nevím jak to funguje dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.11.23 19:19
@Ráďa 25 píše:

Musíš si to zaplatit, kurz rovnou od cermatu. Záleží na intenzitě a rozsahu, cena začíná na částce kolem 2000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.11.23 19:40

@Aspera vida, díky za info, to bylo i loni? I když třeba s tou češtinou si to nedovedu představit, tam bylo kolikrát - výtvor větu, kde je dané slovo použito jako příslovce… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9697
18.11.23 19:56
@ugluk píše:
@Aspera vida, díky za info, to bylo i loni? I když třeba s tou češtinou si to nedovedu představit, tam bylo kolikrát - výtvor větu, kde je dané slovo použito jako příslovce… atd.

Natož třeba geometrii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
18.11.23 19:59

@ugluk loni už to bylo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.11.23 20:02
@Jahru píše:
Natož třeba geometrii :nevim:

No tu zvlášť. Tam se strhávaly body i za přesnost rýsování.

@Aspera aha, díky. U nás se hodnotící nástroj k nelibosti dítěte jmenoval matka. A neplatilo se to teda v korunách, ale v nervech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9697
18.11.23 20:06
@ugluk píše:
No tu zvlášť. Tam se strhávaly body i za přesnost rýsování.@Aspera aha, díky. U nás se hodnotící nástroj k nelibosti dítěte jmenoval matka. A neplatilo se to teda v korunách, ale v nervech :lol:

Tak nějak :mrgreen: Ale přežili jsme všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5617
18.11.23 20:46

@ugluk u nás to je tak, že jsem stáhla listy, on je vypracoval a pak jsem s ním brala otázku po otázce a doučovala.
No už ať je to za náma :roll:
Jojo je to pravda, nejde to online vyplnit. Vytisknout a pak opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.11.23 20:56

Normalne tam loni bylo online procvicovani a ukazalo se reseni i vysvetleni. Vygenerovali jsme si nejaky kod. A bylo to zdarma. Poradne to tam prolez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.11.23 21:04

@Ráďa 25 jo, u nás podobně. Vytisknout, nechat napsat, probrat to, co bylo špatně (dost často tomu dítě rozumělo, jen ve finále spočetlo 2+2=5). Pocity naprosto chápu, fakt to ze mě spadlo, až jak to bylo napsáno naostro… Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
18.11.23 21:28
@ugluk píše:
No tu zvlášť. Tam se strhávaly body i za přesnost rýsování.@Aspera aha, díky. U nás se hodnotící nástroj k nelibosti dítěte jmenoval matka. A neplatilo se to teda v korunách, ale v nervech :lol:

Já jsem zatím přijímačky s vlastními mláďaty neabsolvovala, ale školní žáky učím, aby si to opravovali sami a vždy se snažili si to rovnou vyřešit správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.11.23 21:41

@Aspera to už chce ovšem disciplínu :) ČJ nebo Ma? Mně přišlo, že u té matiky to byl kolikrát typ příkladu, s jakým se děti ještě nesetkaly, takže to bylo o tom sedět spolu a jemně pošťouchnout… někdy i víc teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí