Černá magie nebo podvod

14
15.5.25 12:32

Černá magie nebo podvod

Dobrý den chci se zeptat udelala sem hloupost nebo sem byla zoufala a zaplatila sem za černou magii na přivolání bejvalemu je to tři týdny nevěděla sem jaky to má účinky chtela sem se zeptat jeslí s tím někdo nemá zkušenosti jak se očistit, a nevím jeslí ji mám nebo ne jak to poznám…..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
15.5.25 12:35
@Kiki8877 píše: Více
:mrgreen: a zafungovalo to na něj?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
15.5.25 12:41

Se zeptej tam kde jsi platila.
Zaplatit a nevědět co kupuješ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.5.25 12:52

Přej se čeká na účinek do dvou mesicu ale zda se mi jak kdybych mela smůlu všechno mi praská co si vezmu do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
15.5.25 13:04

A co se bojíš, že to funguje nebo ne? Tak je dost naivní tomu věřit :nevim: a taky, že ti něco přivolá zpátky ex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.25 13:05

A co to mělo být za magii? Jestli to byla nějaká meditace nebo kouzlo na přivolání ex, tak bych byla v klidu. Přitáhnout si někoho, kdo tě nechce, není tak jednoduché. Na to opravdu nestačí vypít kouzelný lektvar a 3× zvolat „Honzo vrať se!“

• Citovat
  • Upravit
14
15.5.25 13:15

Každý prave říká že černá magie existuje tak proto mam tedka strach docelá proto sem myslela že tu bude někdo kdo to opravdu zná abych věděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
15.5.25 13:20

Je to blbost prosím tě. Tvému ex se nic nestane, ale ty to prožíváš a myslíš na to a přisuzuješ tomu všechno co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.25 13:21

A můžeš přiblížit o co šlo? Černá magie existuje, ale jde tam o snahu někomu druhému ublížit a ty snad svému ex ublížit nechceš?

• Citovat
  • Upravit
407
15.5.25 13:24

Zaplať tomu, komunjdi zaplatila za ten rituál at ho odvolá :lol: nebo zaplat mne a ja se za tebe budu modlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
15.5.25 13:26

Tak počkej, já myslela, že to má ublížit bývalému ne tobě. Ale jestli se ti dějí nějaké záhady, možná se to nepovedlo anebo už je to karma. Nevěřím na žádné čáry máry, ale musíš se asi zeptat u té osoby, co to prováděla.

• Citovat
  • Upravit
33794
15.5.25 13:34

Už se v tom vrtáš rok a půl, a nic o tom nevíš? Tak hlavně že platíš. Za blbost se holt platí no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.5.25 13:45

Nikdo se v tom rok a půl nevrtá našla sem to nedávno na fb tak sem zkusila do toho jít, ale slyšela sem že přej to fakt existuje ale že budu mít smůlu a tak a ten bejvaly se mu muže neco stát kvůli tomu, byla to velká hloupost ale doufám že se nic nestane jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.5.25 13:46
@Anonymní píše: Více

Chtela sem vrátit bejvaleho aby jsme si našla zpět cestu k sobě, ale asi to bylo jen podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
15.5.25 13:51

Jsem dost realistka, ale do cerne magie bych nesla, clovek nikdy nevi co probudi a to co „pomuze“ tak za to vzdy neco chce..zakladatelko doufej, ze o cernou mavii neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!