Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Žádam o radu
****Krásný večer, jsem maminka chlapečka 5.let autista se středně těžkou mentální retardaci, bohužel sháním finanční příspěvek, i přes veškeré zaplacené platby u ČEZ nás odpojily nepřišly ani upomínky, tvrdí že u sebe v počítači nic nemají ale mají od nás zaplacené platby jako důkazy i poslané do e-mailu, stejně tvrdí pořád své dokola. Musime uhradit celou částku na splátky nelze, na úřad nemohu čekat stejně jen pobírám na syna příspěvek na péči, přídavek a náhradní výživný, nikdy jsem neměla příspěvek na bydlení, hmotnou nouzi apod.ani nechci…přítel má stálou práci ale má insolvenci..Prosim o radu nebo nějakou finanční pomoct nemůžeme dlouho čekat vše máme na elektřinu..
.Ještě dodělávám autoškolu já jsem taky nemocná můj zdravotní stav se nelepší prosím jestli o něčem nevíte mockrát děkuji
Určitě vše doložim jak od ČEZ i od syna lékařské zprávy
moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle nemuze napsat financne gramotny clovek… tak snad je rozdil mezi zalohama, ktere platis mesicne a fakturou s nedoplatkem/preplatkem, kterou mas v ruce., tak tohle vis. to je uplny zaklad financni gramotnosti… jedine, co ti verim, ze jsi v insolvenci, a jen doufam, ze s tim postizenym ditetem tu hrajes jen na city, protoze mit doma dva totalne negramotne rodice, to musi byt peklo
Příspěvek upraven 06.05.25 v 07:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše: Více
vzdyt je to troll, pokud by nezaplatila jedinou zalohu, do 14ti dnu ma od nich upominku o nezaplacene zaloze… posledni dobou uz trollove nemaji soudnost, minule to byla fiktivni smrt partnera, kdy autorka zebrala o penize na jidlo, ted autisticke dite… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit Záleží na vás nechci určovat částku pokud chcete opravdu vám doložim co budete chtít nejsem žádný troll ani feťák… Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 Milá paní já žádám o pomoct nikdy jsem takhle nežádala nejsem prosím žádný feťák, nejsem žádný negramot, a moje postižené dítě opravdu není chudák bohužel se to stalo, vyúčtování jsme měli nedoplatek ale to jsme v únoru už uhradily…Tak přestaňte mě urážet klidně vám pošlu všechny lékařské zprávy i papíry od ČEZ opravdu člověk žáda o pomoct a hned jsem fetka krásný chování k lidem krásný zbytek večera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše: Více
Jak dlouho si tak myslíš že jsem na eM? ![]()
Prostě mě zajímá, kolik by si tak majitelka dnes založeného profilu s jedním příspěvkem představovala vybrat.
Mám ráda optimistické lidi. ![]()
I když zde se nám v praxi potvrzuje známý aforismus, že „optimismus je pouze projevem nedostatku informací.“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
Tak dobře, prosím o fotografie komunikace s ČEZem a kopie lékařských zpráv syna i tvých do SZ.
Uvidím, co se s tím dá dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit Určitě nemám problém dnes vám to zašlu do SZ mockrát děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jednou si zkontrolujte platby, jestli mate vše zaplaceno. Kontaktujte ČEZ zákaznickou linku. Zkusila bych přes telefon, emailem i osobně. Požádejte o urgentní znovupřipojení. Pokud je to jejich chyba, tak by neměly být žádné poplatky a jeste požádejte o náhradu škody, pokud nějaká vznikla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše: Více
Pak, prosím, dej vědět, jestli zakladatelka vše dodala, nebo si vymyslela nějakou „uvěřitelnou“ výmluvu, proč to nemůže poslat..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte vše zaplaceno, tak po vás nemůžou nic chtít. Pokud nemáte a chceš tady peníze, máš to napsat rovnou. Proč má pritel insolvenci? Jak dlouho ji ještě bude mít? Sepis si všechny vaše příjmy a výdaje. Nárok na příspěvek na bydlení máš? Pokud ano, proč o něj nezazadas? Autoškolu máš celou zaplacenou? Na brigádu jít nemůžeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werajsik A jak to asi pošle, když je bez proudu a nemuzes si nabít telefon? Tady tu prosbu napsala a je bez šťávy. Tak je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si běž vyřídit hmotnou nouzi, i když nevěřím, že bys jí nebrala, pokud nemáte peníze a ten tvůj je v insolvenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!