Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tarena píše: Více
No, pokud nekdo mobilnimu bankovnictci rika apka, tak je trotl… A pokud ma pocit, ze platba odeslana z mobilniho bankovnictví musi být správně, tak je tuplovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
To jsou teda darebaci v tom ČEZ, to si ty peníze vzali na výplaty. Nevěřím ti ani slovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
A ono nejde si normálně vygenerovat nové? Teď je ta aplikace ČEZu snad hlavní, co musíte zkontrolovat, ne? Nebo jak to máte v plánu řešit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vzhledem k tomu že sem zakladatelka chodí ale už neodpovídá, tak si asi všichni dokážeme domyslet, jak to ve skutečnosti je..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Vícečíslo ne, ale název. Knihydobrovský, sinsay atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať se nebavíme akademicky, ty odchozí platby vypadají tahle.
Zakladatelka na nich nechala nevím proč (asi) jméno přítele, tak jsem ho s dovolením zašmrdlala. Já modře, zakladatelka takové to tlusté přemáznutí nahoře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit No ale je to platba z února, máš květen, tak jestli ty další měsíce neplatili, tak je odstřihli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Účet ČEZu to je. Podle mne odchozí platba z účtu - převod na účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova tohle jsem našla : Společnost ČEZ vás od proudu neodstřihne dříve než po uběhnutí alespoň 6 týdnů od splatnosti závazku a stejně jako ostatní, k tomuto kroku přistupuje, až když už nemá příliš na výběr: „Odpojování od elektřiny z důvodu neplacení je pro nás vždy až tou nejkrajnější možností. K odpojení vede nejen souběh minimálně dvou neuhrazených pohledávek, ale také neochota zákazníka problém jakkoliv řešit,“ popisuje Alice Horáková.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
V komentáři bylo k těm 4000,– napsáno, že jde o nedoplatek.
Takže teoreticky těch 5500,– byla běžná záloha, a 4000,– nedoplatek za předchozí zůčtovací období.
Pokud by to takhle v pořádku zaplatili a opravdu to sedělo, od března mohli klidně dál platit nové zálohy a všechno cajk, ale to by je ČEZ neměl proč odstřihávat.
No a já se pořád domáhám toho vyúčtování, na základě kterého zaplatili ty 4000, protože mně se snad ještě nestalo, že by se mi nedoplatek takhle hezky na korunu zaokrouhlil.
Nota bene, jak je možné, že má přítel zakladatelky elektřinu v nájmu psanou na sebe, když tam bydlí na černo?
To jde?
![]()
Příspěvek upraven 06.05.25 v 17:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova ale máš možnost si dohodnout splátkový kalendář, nemusíš to vůbec hradit najednou…je to jen o domluvě…https://www.elektrina.cz/odpojeni-elektriny-kdy-vas-mohou-ostrihnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit Jo, tak to nevím. Na ČEZ bys měla jít asi se smlouvou o pronájmu, ne? A pak to na tebe přepíšou. Takhle si to myslím já. Nedoplatek takhle zaokrouhlený jsem taky nikdy neviděla, spíš tam lítají vždycky i haléře
5 500,– běžná záloha je na byt nějak moc, ne? Celé je to nějaké divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!