Žádám o radu a finanční příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
6.5.25 20:39
@ka2ka píše: Více

uplne vazne, jako ten, co nas tady dva dny taha za nos. jen pisi, ze karma je zdarma, ona tady hraje na city pres postizene dite, to ti prijde jako koser? ze, co prispevek, to lez… to ti taky prijde cajk?… je to dle meho uplne ten stejny pripad, kdy tu jedna psala o umrti otce sveho ditete, taky jsem dostala kartac, jak jsem hrozna, ze nemam soucit, kdo zrovna prisel o partnera a pak nekdo objevil jeji predchozi diskuse… takze i tohle ja za mne fabulace za ucelem vytahnout lidi penize buhvi na co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
6.5.25 20:54
@j.a.n.i1 píše: Více

No jasně, že musí oba nebo on. Ale fakt je že to zrovna tady nevyřeší. Musí ho tam dokopat, i když člověk by řekl, že když už mám vypnutou elektřinu, tak tam budu stepovat ještě než otevřou a ne psát na mimino o sponzoring.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
6.5.25 20:57
@Buba mara píše: Více

tak bez peněz do ČEZu nelez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
6.5.25 20:59
@markytka3 píše: Více

no aby tě karma nedohnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13005
6.5.25 21:06

Prepise. Predstav si, ze ERU k tomu vydal stanovisko, aby nedochazelo k diskriminaci tech, co jsou v insolvenci a radne splaci. S takovym clovekem obchodnik smlouvu uzavre a klidne jako zajisteni zavazku pouzije kauci. Sokujici, ze? A zadnou najemni smlouvu nepotrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
6.5.25 21:18
@stinga píše: Více

Můžu napsat sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
6.5.25 21:22
@Kipa22 píše: Více

jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
6.5.25 21:57
@stinga píše: Více

Máš sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.5.25 08:31
@větvička1 píše: Více

precti si to jeste jednou, co jsem napsala, ze by racionalne uvazujici majitel nechal prepsat energie na nekoho v insolvenci :zed: ty bys to jako majitel bytu dovolila? asi mame kazda jine racionalni uvazovani… kdyz opomenu, ze je to opet jen storka k vytazeni love z lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56107
7.5.25 08:34

A chápeš, že pak ti to prepisou zpět, nehledě na dluh. Úplně v pohodě. To už dnes není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.5.25 08:35

@ka2ka ano, kazdeho dozene, i mne, i tebe :mavam: kazdy mame nejakeho kostlivce ve skrini, nekdo mensiho, nekdo vetsiho. co si budem nalhavat do kapsy, ze. ale vymyslet si storky, hrat na soucit lidi pres sve postizene dite, to je uz silne kafe… schvalne si vyjed jeji/jeho prispevky, a uvidis, jak si v kazdem uplne protireci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.5.25 08:36
@jkra píše: Více

jako, ze by ted prisel majitel do cezu a rekl, ze chce energie na sebe? dluh nedluh? ze chce zapojit rozvadec, ale ze to zaplati puvodni borec?… neznam energeticky zakon, ale tohle mi neprijde logicke,… ja mela vzdy za to, ze prepis energii jde jen v pripade, ze jsou vyporadane zavazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56107
7.5.25 08:46

Jo, podepíšeš čestné prohlášení a oni si vymáhají po neplatiči. Běžná věc dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
7.5.25 10:15

Naopak, zadny racionalne uvazujici majitel si nenecha energie psane na sebe, aby pak tu spotrebu musel za najemnika platit, to by napadlo jen pitomce… Takže ano, každý máme jine uvažování a to tvoje je vsechno možné, ale racionalni ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
7.5.25 10:18

No, to znovuzapojeni si bude muset zaplatit sam, ale dluh predchoziho odberatele ho nezajímá. Jo a co mas nebo nemáš ty za to, fakt nehraje roli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!