Žádám o radu a finanční příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.5.25 11:57
@markytka3 píše: Více

Já tě chápu, ale už ve zdravotnictví a školství se řeší, že žádná smlouva, nařízení a vnitřní řády nesmí porušovat zákon. Já se v tom příliš nevyznám, ale ta smlouva je ti ve finále k ničemu, protože podle zákonů a občanského zákoníku jde vždy o 3 měsíční výpovědní lhůtu. Takže ano, může se ten proces vystěhování prodloužit a ty s tím nic neuděláš…
 https://dostupnyadvokat.cz/…mnik-neplati#…

• Citovat
  • Upravit
56159
8.5.25 12:03
@somov píše: Více

Promiň, to ale nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.5.25 12:46
@bse.pedro píše: Více

vis, proc nemas stesti na dobre najemniky, diky svemu uvazovani. jak ti nejaky noname muze dohodit nejake najemniky, neverim, ze jsi takovy stoupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.5.25 13:02

Navíc pokud chlap na CEZ volal, všechny údaje jsou správně včetně variabi symbolu, tak není možné aby tam nebyly připsány. A kdy ty platby byly přijaty a co se s nimi dělo ten CEZ vidí. Tohle ale ten přítel musel vědět po prvním telefonu / osobní návštěvě. Stejně jako věděl, kolik má zaplatit, aby jim znova připojili elektriku ( to měl v SMS), čili tam nějaká komunikace probíhá.
Mně tahle nakrkla. Ta drzost.
A nedáme … Hle a 10 litru je na světě …

Příspěvek upraven 08.05.25 v 13:27

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
8.5.25 13:02

@jkra Nedává. Kecá buď ona od začátku a nebo on.

• Citovat
  • Upravit
24000
8.5.25 13:09

Až se potkáme u přípravy a podpisu smlouvy o zprostředkování, už přece noname nebudeš… 8) 8) 8)
Navív mám zde na emiminu důkaz, kde jsi veřejně prohlásila, že dokážeš zajistit absolutně bezproblémové nájemníky… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.5.25 13:14

@sirikit Vždyť je úplně jedno jestli zaslání dokumentu do SZ proběhlo nebo ne. S takovým příběhem plných otazníků nikdo normální nic posílat nebude. Stejně jako pokračování “vše je od nás v pořádku “ a stojí je znovu zapojeni 10 litrů. Tomu “ byla to chyba jen CEZu “ by snad uvěřil jen blázen. A jaký má dítě příspěvek a jestliže zakladatelka fetak je naprosto jedno …
Jo chlapa co je v insolvenci kvůli ex cestující na Ukrajinu najednou vlastníci 10 litru se taky dobře věří :) Tak nač příspěvek od anonymních dárců.

• Citovat
  • Upravit
13197
8.5.25 13:19
@bse.pedro píše: Více

ze SI dokazi zajistit bezproblemove najemniky. :mavam:

Příspěvek upraven 08.05.25 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.5.25 13:22
@Snopy123 píše: Více

tohle ja pisi uz od prvniho prispevku, a jsem opet za tu zlou, bezcitnou hydru… jeji prispevky jsou uplne mimo, proto se priklanim, ze jede ve fetu nebo alkoholu, kdyz si nepamatuje, ani to co psala „pred hodinou“… ucelem zalozeni diskuse bylo jen vyzebrat prachy, jak sama v uvodu pise… s tou rannou peci, na kterou se obrati, aby ji pomohla vyresit problem s cezem, to jen „zabila“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75874
8.5.25 13:27
@Snopy123 píše: Více

No jasně.
Ale podle některých samozvaných moralistek zde je zjevnou vadou charakteru doptávat se dál, a snažit se pochopit, o co v tom příběhu rodiny v nesnázích tedy přesně jde. :roll:
Jediné, na co by se měl empatický čtenář zeptat, je evidentně číslo účtu, na který vzápětí pošle čásku ve výši dle vlastní úvahy.
Tohle dělat nějak pravidelněji každému, kdo naznačí potřebnost, podloženou jakoukoli sebenevěrohodnější historkou, budu tu za chvíli zakládat vlákna s žádostí o finanční příspěvek taky. :nevim:

Příspěvek upraven 08.05.25 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24000
8.5.25 13:28

A já ti navrhl, že Ti budu platit velice slušnou provizi, když MI zajistíš to, čím se tady prsíš, neboť mám často problémy i s renomovanými realitkami… Na dotaz jsi neodpověděla… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.5.25 13:28

@markytka3 Možná potřebuje hlídat syna, nevím. Spíš ona s CEZ nic nevyřeší, není majitel smlouvy.

• Citovat
  • Upravit
22002
8.5.25 13:31

Jenom mimo téma, ta péče je raná, nikoliv ranná.
Nevím, kdo s těmi dvěmi n prišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56159
8.5.25 13:31

Já taky a k tomu tu neplacam blbosti o připojení a přepisu, tak co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.5.25 13:32

@sirikit Chapu, souhlas. Mě by zajímalo, kdyby se tu sešlo třeba 16 lidí co něco pošle../ O konečné výši dluhu nebyla řeč ( ptala jsem se veřejně - bez odpovědi ). A sejde se třeba 20 litru. Tak zakladatelka si to zaplatí a 10 si nechá? Překvapuje mě, že to vůbec někoho napadne.
Při tom nemam problém přispět, ale chce to tu transparentnost a to tady nebylo ani omylem.

To i tomu Donio musíš poslat aspoň nějaké vyúčtování a souvislé informace, aby nějakou sbírku povolil.

Třeba potřebovala vybrat na ten zbytek řidičáku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!