Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monchichik píše: Více
Záleží v jaké fázi je. Jak už je odpojená, pak s ní v rukavičkách jednat nebudou.
Kdyby to aktivně řešila před odpojením, pak by si to mohla dát do splátek. ČEZ by ji odkázal i na poradnu ve finanční tísni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Jasan, já to myslela, že se to ukáže jako odchozí platba z účtu. Ne, jako převod z účtu na účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den už se to vyřešilo dnes to přítel zaplatil ano v únoru to zaplatil takto přes účet nevím proč poslal na vyúčtování nedoplatek 4000 zbytek mělo odejít na platby za elektřinu nedošlo variabilní symbol u nich nesedí. Ano je to můj syn moje dítě snad asi nebudu lhát a dávat ještě cizí dítě papíry od lékařů apod. Hledam brigádu od září chci nastoupit, uvidím jak syn zvládne školku. Autoskola je za 18.500 uhradila jsem 6.000 v listopadu zbytek mohu hradit na splátky a auto potřebuji syn nezvládá cesty a ani čekání na autobus nebo vlak Já musím krmit, oblékat, nekomunikuje, má pleny, apod. Nekdy i po lécich mě kouše a štípe máme neurologii, psychiatrii, psychologie, rannou péči, organizaci. A přítel opravdu dával ji často skemrala že nemá na cestu zpátky na Ukrajinu že tam má syna, byl blbec on to ví teď má insolvenci aby to vše splatil…krásný zbytek dne všem a děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit určitě je to tak, že zaplatili jen 1500 a z toho byl ten nedoplatek 4000. Tak ho poslali, no a dál už asi neplatili nic. Tohle bylo v únoru, čili pokud nezaplatili únor, březen duben, tak je to jasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
Takže oni vás odpojili a dnes se to teda vyřešilo až vás dokonce i zapojili jo? Za to znovu zapojení se snad taky platí ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se stěhovala spolubydlící, tak na mě přepisovala elektřinu ještě před tím, než byla smlouva o pronájmu psaná na mě připravená a podepsaná. Takže to nejspíš jde i bez smlouvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je, no.
Proto se v tom tak hrabu. Protože halekat „troll, troll“ na první dobrou nikoho nic nestojí, ale klidně se nedá vyloučit, že fakt došlo k nějaké chybě mezi monitorem a židlí, je spousta lidí, kteří se rozčilují, že „ONI v tom mají bordel“, ale na ten údajný bordel dojíždějí oni sami.
Jenže s tím, na koho může být napsaná elektrika, fakt nevím - mám vlastní barák, tak mám holt energie napsané na sebe.
@Janli kde seš, Ty to budeš vědět!
Může mít na sebe černý nájemce napsané odběrné místo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Livi92 píše: Více
Ale to má majitel nemovitosti pak celkem smolíka, když nájemce neplatí a oni mu přípojku střihnou, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše: Více
No, ale tady se resilo, zda je to fakt ucet cezu, tedy tam byl videt ucet a tim padem to nemohlo byt z můj ČEZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe Budem čekat na hovor z distribuce nevím kdy to připojí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
Tak sláva, konec dobrý, všechno dobré. ![]()
Takže platby nakonec dohledali a připojí vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!