Žádám o radu a finanční příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8485
6.5.25 13:24
@mamule42 píše: Více

Max že by všechny ty platby posílali bez VS nebo s nesprávným VS a tím se ty platby nespárovaly :think: tak či tak upomínky by ČEZ prostě posilal, tam to je bez debat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
6.5.25 13:28
@izabe píše: Více

Určitě by neustále upomínali, myslím že zakladatelka neřekla všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
6.5.25 13:52
@sirikit píše: Více

Když si nabrnkla jako dalšího toto, obávám že otec dítěte taky nebyl žádná výhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.5.25 13:54
@Buba mara píše: Více

No, pokud je elektřina na pritele, tak je ztrata casu jit na tu prepazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.5.25 14:05

@staronova Dnes byl na zápisech ve školce vezmou ho na začátek aspoň na hodinku potom půjde na hodinku a půl do stacionáře určitě chci jít zpátky do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.5.25 14:08

@izabe přítel posílá veškeré platby na ČEZ přes aplikaci zkusila jsem volat nic mě prý neřeknou musí člověk který je na něho elektřina napsaná i když žijem ve společné domácnosti, určitě to byl pro mě šok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
6.5.25 14:10
@somov píše: Více

Jak se prosim posilaji platby pres aplikaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.5.25 14:12

@sirikit Syn má otce ale od 9.mesice nemá zájem ani neplatí alimenty tak jsem sama s pomocí vyřídila syna do své péče a náhradní výživný dávají mi jen 1.000kc teď bude další soud o navýšení alimentů ještě má exekuci na výživném na syna.Ja platím nájem, stacionář, léky, cesty, potřeby pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
6.5.25 14:13

@Tarena treba pres internetove bankovnictvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
6.5.25 14:15

Jinak pokud to co tvrdíš, že je pravda je pravda, tak to okamžitě žen někam výš. Televize, atd… Po tomhle každý skočí.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
6.5.25 14:16

@somov Tak to tam musí naběhnout ten přítel. Tak snad tam dojde hned ne? Vždyť jsi tvrdila, že jim volal, tak asi to víte, že musí majitel - na koho je elektrika napsaná - Ale do té aplikace CEZ se můžeš přihlásit sama, když Ti dá heslo.

• Citovat
  • Upravit
32124
6.5.25 14:18

@somov Tak máš sama příjem skoro 30 tisíc, tak to snad na živobytí stačí, ne? Ten tvůj přítel může platit taky něco, ne? Neo ty táhneš celou domácnost? To, že posílal platby a oni vás přesto odstřihli bych mu teda nevěřila, to kecá, neplatí… takhle to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.5.25 14:18
@Tarena píše: Více

Já přes aplikaci ČEZu platím kartou. Funguje to stejně jako by si platila na e-shopu. Zadám údaje o kartě, potvrdím v bance a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
6.5.25 14:19

@izabe Tak pak ale to není všechno v pořádku, jak zakladatelka tvrdí. Pokud posílají špatné VS nebo žádné, tak ty platby nejsou správně poslané. A pokud to jde přes aplikaci, tak to špatně asi být nemůže.
Jedině že ty peníze neodešly.

A hm, pokud mají nedoplatek 4000Kč, tak asi to tak fajn nebude.

• Citovat
  • Upravit
101681
6.5.25 14:20
@somov píše: Více

Jasne a proto je mas na vypisu z uctu jako klasickou odchozi platbu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!