Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krásný den, jsem nevěděla, že jsem na výslechu když člověk žáda o pomoct že dostane takovou sprchu. Opravdu nic do schránky nepřišlo kontroluji skoro každý den, mám zákaz se vyspat když můj syn se přes noc vzbudil a usnul u mě???Já nejsem nonstop na mobilu…Určitě paní pošlu všechno všechny papíry co bude chtít… ČEZ je na přítele už jsme volali několikrát. Brigadu? A kdo bude hlídat syna jsem ráda že je ve stacionáři na 1,5hod že to tam takhle déle vydrží… Insolvenci chlap má z důvodu vlastní blbosti měl ukrajinku bral jsi kvůli ní nebankovní půjčky ale už mu zbývá necelé 2 roky doplatit…A to musím vypisovat i o autoškole??? Příspěvek na bydlení majitel nám zakázal on ví důvod ale najem normálně platím vždy do 15.v měsíci. Rodinu mám daleko maminka se sestrou už dost pomohli mají svých starostí dost tatínek mi zemřel na 2rakoviny 10/2023..Prosim nechci tady vše vypisovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše: Více
A kdyby chybělo, není problem, milenka pošle další, určitě to nebude první zdravotní problem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
Jasně, Čez vás odpojil bez upozornění (těch upomínek posílají několik než vas fakt odpojí) - chtělo by to lepší pohádku vymyslet, tohle je dosti průhledné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechceš nic vypisovat a čekáš, že ti cizí lidé pošlou prachy na základě nějakýho jednoho příspěvku. To by mohl poslat jen důvěřivej blbec co neví co s penězi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem nějaké papíry paní poslala pro mě od lékařů jeto citlivý údaj ale má to odeslané i platby za nedoplatek zbytek má chlap v mobilu je v práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak nechceš vypisovat, ale chceš peníze,
tak sem nikomu neposílej ofocené faktury a platby na ČEZ, ale ty papíry popadni a jdi na ČEZ osobně, my ti nepotřebujeme věřit, že jsi to zaplatila, dokázat to musíš ČEZu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov A to si vážně myslíš, že napíšeš srdceryvnou story a ženské ti pošlou peníze? Chacha.
A insolvenci - tak věřím, že z vlastní blbosti. Tomu věřím. Ukrajince ne. Tady totiž ještě nebyl partner, který by se dostal do insolvence jinak než kvůli svému dobrému srdci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov
A to píšeš z mobilu? Proč nevezmeš doklady a nejdeš s tím na ČEZ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ČEZ komunikuje emailem, volají a pak až následuje doporučený dopis.
Víš jistě, že to chlap platil? Proč jste nešli osobně na pobočku?
Proč chceš peníze, když máte vše zaplaceno? Ať si stáhne chlap aplikaci ČEZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasdilej nám, co máte v MujCez. Chtěla bych vidět ty zaplacené platby a musí tam být vyčísleny nedoplatek.
Příspěvek upraven 06.05.25 v 10:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si nebral půjčky kvůli ukrajince, to bych mu nevěřila, to jsou klasické výmluvy fin. negramotů, kteří jsou schopni výplatu prohrát v herně a půjčky lepí další půjčkou.
Opravdu zaktivovat ten ČEZ, jak jsem psala a vyrazit na pobočku, nic jiného nevymyslíš.
Vždyt Ty ani nevíš, na jaký účet co chlap poslal, mi přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Je možné, že chlap jí lže jako když tiskne a zakl. není natolik chytrá, aby si to byla schopna ověřit např. v Můj ČEZ, bohužel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 A jak jsi to mám zjistit prosím když nevím jeho přihlašovací údaje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!