Žádám o radu a finanční příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
6.5.25 12:10
@sirikit píše: Více

Tak co poslala ti ty papíry jak jsi po ní chtěla :lol: A jak ti slibovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.5.25 12:14
@somov píše: Více

Tak ti je snad dá ne? Jak dojde z práce…

Já stále nechápu, na co chceš peníze, když dle tebe máte vše zaplacené. Tak jak mám vše zaplacené, tak jdu na pobočku a řeším to ne?

Protože buď ti chlap lže nebo lžeš ty nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8553
6.5.25 12:16
@ann.marie966 píše: Více

Já si říkám, že snad nemůže být někdo až tak blbý aby věřil tomu, že je Čez odpojil ikdyž mají vše zaplacené a bez jakekoliv upominky apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75809
6.5.25 12:18
@mamule42 píše: Více

Poslala.
Od ČEZu tedy vůbec nic, jenom ofocení dvou řádků s platbami nevím kam, nízké částky, pár tisíc. Z toho jedna s označením nedoplatek, 4000, ale jestli šlo opravdu o účet ČEZu dohledávat nebudu.
Plus zdravotní posudek na syna, který má opravdu vážnou poruchu AS a matka na něj pobírá 27 000 pp.
Takže jsem vlastně nepochopila, na co se vybírá. :think: :think:
Za mě zaběhnout s výpisy z účtu, potvrzující platby, na ČEZ - pokud je vše zaplaceno, stačí si s dodavatelem vzájemně vysvětlit nedorozumění, a chlapeček má příspěvek na péči přiznaný v nejvyšší možné částce právě proto, aby se mohla matka celodenně věnovat péči o něj.
Bojím se nadhodit, že chlapeček má i otce, o jehož invaliditě se zakladatelka nezmiňovala, takže může vydělávat, jak divej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
6.5.25 12:23
@izabe píše: Více

Ale jo, může. Chlap dostává upomínky, ty vyhazuje, pak hrozbu odstřižení, zahodí, protože prachy cpe kdovíkam. A ženské muže vykládat, že platí, co ona zjistí? Nic. Ale přiznám se, že ani tento scénář by mne nepřesvědčil o finančním daru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8553
6.5.25 12:28
@inkakřivák píše: Více

Ale v okamžiku, kdy je odpojili tak ji snad muselo docvaknout, že se neplatilo a že je divné, že žádné upozornění od Čezu nepřišlo ne? Plus že nemá ani přihlašovací údaje aby se na ucet podívala - to ji taky mohl partner poslat/dát a ono nic. Místo toho tady chce posílat nějaké kopie lékařských zpráv a kdo vi čeho všeho ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.5.25 12:46
@izabe píše: Více

Jsou různí lidé, různě jim bylo dáno do vínku a někteří prostě věří do poslední chvíle.

Já jsem už ale celkem alergická na tohle žebrání. V rámci bývalé práce se řešilo hodně stížností na to, že někdo v dobré víře poslal nějaké finance a pak zjistil, že to byl podvod. A chtěl peníze zpět. Hodně to řešili nízkopříjmový. Sami měli málo, ale pomoc chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
6.5.25 12:50

Čistě prakticky… nebude nasekání nového dluhu i případný problém pro tu partnerovu insolvenci, když je ta elektřina psaná na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
6.5.25 12:54
@Livi92 píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.5.25 12:55

Blbý je, že místo řešení problému raději ztrácíš čas tady, sháněním peněz. Tyhle pohádky o insolvenci jsou hezký, ale bohužel, je potřeba připustit, že partner je ůl a nenaletěl, spadl do toho vlastní vinou.
A ponaučení jste v tom bohužel nenašli ani jeden.
Syna je mi líto, má svůj zdravotní problém a nerozumné rodiče… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.5.25 12:56
@Livi92 píše: Více

Mám pocit, že bude. Tvorba nového dluhu může být důvod, aby mu insolvenci zrušili ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
6.5.25 12:57
@somov píše: Více

No a jak tedy vis, ze máte vsechno zaplacene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75809
6.5.25 13:04

@somov
Zakladatelko, ověřila jsem si, že ty dvě ofocené platby z února šly opravdu na účet skupiny ČEZ.
Ale pokud tvrdíš, že jedna z nich je nedoplatek, přijde mi divné, že je nedoplatek tak hezky zaokrouhlený, to se stává málokdy, a hlavně - na základě něčeho jste ten nedoplatek platili. Sami jste si ho asi tak nějak od stolu nevypočítali, takže vám přišlo vyúčtování.
A přesně to vyúčtování bych, prosím, chtěla vidět, samozřejmě se začerněnou adresou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
6.5.25 13:22
@sirikit píše: Více

Mně je to všechno dost podivné, a mít nejvyšsi příspěvek na tuhle diagnózu je podle mě moc vysoký. Tohle kolikrát nedostanu ani ležáci a vážně nemocné děti. Co znám z okolí tak na tuhle diagnózu mají maximálně dvojku ale nechci to samozřejmě nějak znevažovat. A ano ty peníze má samozřejmě na to aby se o to dítě celodenně starala, já se taky musím starat a to příspěvek na péči nemám tak vysoký a musím nějak vyjít, zakladatelka vlastně píše že bere náhradní výživné což teda znamená že asi tatínek nebude přispívat vůbec a že má přítele v insolvenci to je taky jejich problém. Hlavně se mi nezdá že by v ČEZu neměli jejich platby a zálohy zaznamenaný, myslím že zakladatelka mlží a nechce přiznat že nezaplatila zálohy a teď má dluhy nebo její přítel jde o to na koho je to psaný. Když si mohla dovolit zaplatit řidičák který je teda docela drahý tak může mít i na zálohy. Působí teda na mě docela nedůvěryhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
6.5.25 13:23
@j.a.n.i1 píše: Více

Ale nic neví a od stolu tady to nevyřeší. Nejjednodušší je se zvednout a jít si to osobně vyřešit na přepážku, jinak je to ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!