Žádám o radu a finanční příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
6.5.25 15:43
@arinecka píše: Více

Na to jsem se už ptala já o stránku dřív, ale zůstalo to bez odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
6.5.25 15:44
@werajsik píše: Více

Je to smutný, ale fakt jí lže. Doufám že jí to dojde a pošle ho do tmy. Atˇsi to zaplatí sám. Je to psané na něj, jeho dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
6.5.25 16:10
@somov píše: Více

Ty mu dáváš peníze na ruku?? Když to půjde přes účet, tak ti nic dávat nemusí. Máš smlouvu? On pronajímá na černo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
6.5.25 16:40
@somov píše: Více

Počkej, počkej…
ty screeny plateb, které jsi mi poslala, jsou normální odchozí platby z účtu, kam notabene minutu předtím přítel vložil peníze z vkladového automatu, aby tam vůbec nějaké byly, a vzápětí odeslal platbu ČEZu.
Takže o nějakých „veškerých platbách přes appku“ nemůže jít řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.5.25 16:43

Pokud nemá přihlašovací údaje do aplikace, tak je to fakt hodně divný. Zakladatelko, ukázal ti aspoň trvalé příkazy z účtu odkud ty platby každý měsíc odcházely? Nebo viděla jsi jeho stránku v tom Čezu předtím – přece ses nespokojila s tím že ti to prostě jen tak řekl, když vás odpojili od elektřiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
6.5.25 16:44
@lucad77 píše: Více

Jo, ten lékařský posudek zřejmě sedí, pokud je to její dítě.
Ale zas nechci být až tak podezíravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
6.5.25 16:44
@sirikit píše: Více

No zakl. se už do těch svých lží pěkně zamotavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
6.5.25 16:46
@sirikit píše: Více

Ale přece, i když to zaplatí přes appku, tak na účtu se to objeví jako odchozí platba, ne? Např. když zaplatím něco v aplikaci booking, tak na účtu vidím odchozí platbu normálně. V aplikaci mám přece kartu, která patří k účtu. Zakladatelka by platby měla normálně vidět na účtu, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
6.5.25 16:49

@somov Já jsem se tě ptala hned na začátku, jak velká částka by ti pomohla, ty jsi ji nechala na blahovůli dárců.
Ale když tak pronikám do problému, potřebovala bys tak deset, dvacet tisíc každý měsíc, spíš víc, protože na běžňáku máte vymeteno, pokud chcete cokoli zaplatit, musíte tam nejdřív dosypat, tvůj finančně negramotný přítel ti kecá, nebo trošku kecáš ty nám.
Když ti kdokoli pošle pár stovek, protože tisíce by každému potřebnému, který natáhne ruku, poslal asi málokdo, ani to v tom děravém rozpočtu nepoznáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
6.5.25 16:51
@Tarena píše: Více

No jasně, zakladatelka se zrovna nevyjadruje akademickou češtinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
6.5.25 16:51
@Fazulina píše: Více

Aha, tak to omluva, jak neplatím přes aplikace, ale QR kódem, tak tyhle technické zapeklitosti neznám. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.5.25 16:57
@Fazulina píše: Více

Ne, tak se to fakt neukáže jako prevod na ucet, ale jako platba kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
6.5.25 16:59
@j.a.n.i1 píše: Více

ale platbu kartou přece normálně vidím na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
6.5.25 17:00
@vokishka píše: Více

Ale ne s cilovym cislem uctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
6.5.25 17:03
@j.a.n.i1 píše: Více

Ale tady mne Cuddy vyvedla z omylu, ze zakladatelka nepsala, ze to plati v CEZ apce, ale jen v apce, coz ja identifikovala jako CEZ apku a Cuddy to bere jakoze v internetovem bankovnictvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!