Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@somov píše: Více
Zajít tam osobně vás nenapadlo nebo zavolat?
Máš nějaký doklad, výzvu k uhrazení, upomínky?
Na koho je psaná elektřina, na partnera?
Proč to neřeší on?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak on Ti je řekne, nebo ne?
Pokud nemá, je to snadné si to zřídit, je i mobilní apl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše: Více
ona se nepta, ale chce finanční pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá zakladatelkou, tvoje rodina má starostí dost? Ale oni o ostatní lidé mají svých problémů dost. Mě by bylo hloupé žádat cizí lidi a žebrat na veřejnosti… Pokud máte všechno zaplaceno, pak není důvod, aby vás někdo odpojil. Žila jsem taky s jedním nezodpovědným a ČEZ poslal nejdřív upomínky a až pak odpojil. Když jsem na toho idi*ta uhodila, tak zpíval, že neplatil. Má cenu s takovým člověkem žít? Pracuje? Vydělává? Stará se o rodinu? Pokud strádáte, je to váš problém a vždycky se pro zlepšení situace dá udělat mnohé. Co třeba nějaké domácí práce, když nemůžeš chodit do práce normálně? Třeba moje kamarádka, která má opravdu těžkého autistu, se naučila šít a tím si přivydělává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovéto žebrání by měl admin. zakázat. To tady vůbec nemá co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák @lucad77 Já četla jsem žádám o radu. Nějak mozek vypustil o finanční příspěvek jako od nás? Jako vážně? Já prostě jen četla žádám o radu. A přišlo mi to divné že ji tu všichni chtějí lustrovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdriv se ta diskuze jmenovala jen že žádá radu, pak to někdo upravil a přidal zbyly text (asi admin?). Každopádně i z toho úvodního příspěvku šlo poznat, že potřebuje (od nás) peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusis prece vypisovat nic. Vezmi co doma mas a mazej na CEZ. Asi ti je jasny, ze nebude u vas doma vse tak jak si myslis ze? Co na to rikal tvuj chlap? Taky pise nekam s zadosti o penize, nebo to hodil na tebe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše: Více
Přesně tak. A citově vydírat fotkou dítěte, to je na
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte vše zaplacené jak tvrdíš, tak není možné, aby vás CEZ odpojil.
Stejně jako není možné, pokud máte všechny složenky zaplacené ok (napsaný dobře vari, symbol, číslo účtu, atd…) a včas, aby tvrdil, že to uhrazené není.
Takže ať se přítel (pokud je to na něj) vezme všechny ty složenky a to na CEZ řešit.
Tobě bych doporučovala si od něj vzít si heslo a podívat se do té aplikace, protože zřejmě všechno nebude tak jak tvrdí.
Edit v té aplikaci uvidíš i zda platby a kdy byly přijaté. Divné je, že Ti přítel nechce sdělit heslo…
- Citovat
- Upravit
A proč nechodí syn do školky? Hodně by se ti ulevilo a mohla bys na brigádu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na co se zakladatelka přesně ptala? ![]()
Zato proaktivních návrhů, co všechno zdokumentuje a pošle, od ní padala spousta.
Zakladatelka nechce žádnou radu, chce peníze. Takže za svoje prachy tu historku očekávám alespoň nějak zpodkladovanou.
Na ouřadě ti taky nepošlou příspěvek jen tak, protože jsi jim napsala, že ti zrovinka nespravedlivě odstříhli energie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!